Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κάνει skydiving με τον σκύλο του… [vid]

Κάνει skydiving με τον σκύλο του… [vid]

Αποφάσισε να κάνει sky diving με τον σκύλο του. Οι απόψεις για την κίνησή του αυτή διίστανται…

Ο Jason λατρεύει το skydiving και παροτρύνει τους πάντες να δοκιμάσουν αυτό το εξτρέμ σπορ. Την προηγούμενη φορά όμως που έπεσε από το ελικόπτερο έκανε κάτι που έκανες πολλούς άλλους να πέσουν από τα… σύννεφα.

Αποφάσισε να κάνει skydiving μαζί με τον αγαπημένο του σκύλο, Brie. Ο Jason λατρεύει τον σκύλο του και κάνουν τα πάντα μαζί, από βόλτες στην παραλία μέχρι και εξτρέμ σπορ. Στο βίντεο, ο σκύλος φαίνεται να είναι ήσυχος καθόλη τη διάρκεια του σπορ και έχει πλήρη εμπιστοσύνη στο αφεντικό του.

Από την άλλη μεριά όμως, ακόμα και αν ο σκύλος το ευχαριστήθηκε, υπάρχουν και οι απόψεις που είναι ενάντια σε όλο αυτό. Συγκεκριμένα, δηλώνουν ότι τα ζώα δεν πρέπει να κάνουν εξτρέμ σπορ, η κίνηση αυτή είναι ένα ρίσκο και γίνεται δίχως την θέληση του ίδιου του σκύλου. Μπορεί κάποια σκυλιά να μην έχουν πρόβλημα ή ακόμα και να το απολαμβάνουν, όμως άλλα ενδέχεται να μην τον θέλουν καθόλου.

“Σίγουρα είναι μια πράξη που δεν θα ενθαρρύναμε αλλά θα απορρίπταμε και τελείως;”, αναρωτιέται χρήστης του Youtube. Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε