Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κανείς δεν ήθελε να υιοθετήσει την Maya

Κανείς δεν ήθελε να υιοθετήσει την Maya

Η γάτα που πάσχει από χρωμοσωμική ανωμαλία, επιτέλους βρήκε σπιτάκι! Τώρα ζει ευτυχισμένη με μια οικογένεια που της παρέχει όλα όσα χρειάζεται.

Η Maya πάσχει από χρωμοσωμική ανωμαλία, μια ασθένεια που μοιάζει με το Σύνδρομο Down. Βρέθηκε όταν ήταν ακόμη μωρό εγκαταλελειμμένο και υποσιτισμένο, πίσω από έναν κάδο απορριμάτων. Μια γυναίκα το εντόπισε και αμέσως το μετέφερε σε κτηνιατρείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες και ύστερα το παρέδωσε σε ένα καταφύγιο μικρών ζώων της περιοχής.

Η χρωμοσωμική ανωμαλία αποτελεί σπάνια διαταραχή, που συνδυάζεται με νοητική υστέρηση, χαμηλό μυικό τόνο και συχνά λοιπές επιπλοκές στη γενικότερη υγεία του ατόμου που φέρει το σύνδρομο. Κανείς δεν ήθελε να την υιοθετήσει λόγω της κατάστασής της και της εξωτερικής της εμφάνισης.

Μετά από πολύ καιρό, ένα ζευγάρι βρήκε στο πρόσωπό της Maya, την γάτα που ήθελαν να υιοθετήσουν. Η Maya βρήκε την ζεστασιά και την φροντίδα που είχε ανάγκη. Τα αφεντικά της της προσφέρουν στοργή και αγάπη και χαίρονται που η Maya ένιωσε άνετα μαζί τους από την πρώτη στιγμή. Η τυχερή γάτα παίζει, λατρεύει να την χαϊδεύουν και παρά τις δυσκολίες, πλέον χαίρεται τη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/LADbible/videos/3603361259711038/

Πηγή βίντεο: LADbible

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις