Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Το κατάμαυρο κοτόπουλο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το κατάμαυρο κοτόπουλο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ακόμα και τα κόκαλα αυτού του κοτόπουλου είναι 100% μαύρα. Δείτε στο βίντεο το κατάμαυρο κοτόπουλο που έχει γίνει viral.

Ο Wira Kusuma είναι από τους λίγους αγρότες της Ινδονησίας που έχει στη φάρμα του μαύρο κοτόπουλο. Μέχρι και τα κόκαλα αυτού του κοτόπουλου είναι 100% μαύρα.

Η ράτσα ονομάζεται Ayam Cemani. Το μαύρο χρώμα αυτών των πουλιών δεν περιορίζεται μόνο στο φτέρωμα, αλλά και το δέρμα τους, το ράμφος, το εσωτερικό του στόματος και το κρέας τους. Με άλλα λόγια, το μόνο που δεν είναι μαύρο πάνω τους είναι το αίμα τους.

“Πάντα άκουγα ότι υπάρχει ένα σπάνιο είδος κοτόπουλου που είναι εκατό τοις εκατό μαύρο, όμως ποτέ δεν το είχα δει από κοντά. Όταν επισκέφτηκα μια φορά τη φάρμα ενός φίλου μου είδα το μαύρο κοτόπουλο και εντυπωσιάστηκα! Ήθελα να το αποκτήσω και εγώ!”, δήλωσε ο Wira Kusuma.

Το χρώμα του κοτόπουλου αυτού ευθύνεται στα υψηλά επίπεδα μελανίνης του. “Βρήκα τελικά από κάποιον και αγόρασα 3 κοτόπουλα. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Η αγορά μαύρου κοτόπουλου είναι πανάκριβη. Ξεκινά από 700 δολάρια και φτάνει τα 1.400 το κάθε κοτόπουλο“, συμπληρώνει.

Το μαύρο κοτόπουλο λέγεται ότι φέρνει ευτυχία, ηρεμία και καλή τύχη στον ιδιοκτήτη του. “Είμαι περήφανος για αυτά. Τα πλένω και τα ταΐζω καθημερινά. Όταν είμαι εγώ χαρούμενος είναι και αυτά, όταν δεν είμαι καλά, δεν τρώνε. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους πιστεύω!”, κατέληξε.

Δείτε το βίντεο με το viral μαύρο κοτόπουλο:

Πηγή βίντεο: Great Big Story

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις