Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κόλπα που έμαθαν ηθοποιοί για να υποδυθούν ρόλους σε ταινίες

Κόλπα που έμαθαν ηθοποιοί για να υποδυθούν ρόλους σε ταινίες

Η υποκριτική δεν είναι εύκολη τέχνη. Δείτε τρελά κόλπα που έπρεπε να μάθουν οι ηθοποιοί προκειμένου να γίνουν “ένα” με τον ρόλο τους.

Η τέχνη θέλει θυσίες, πόσο μάλλον η υποκριτική που είναι αρκετά απαιτητική και ο δρόμος για την κορυφή δεν είναι αρμονικά φτιαγμένος, ειδικά στο Χόλιγουντ που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Καταξιωμένοι ηθοποιοί έχει τύχει να χάσουν ρόλο αν δουν οι παραγωγοί τους, ότι δεν μπορούν να γίνουν “ένα” με τον ρόλο και να φαίνεται ότι κατέχουν καλά την τέχνη που καλούνται να κάνουν. Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι ηθοποιοί που έχουν ξοδέψει πολύτιμο χρόνο και χρήματα προκειμένου να καταφέρουν να κάνουν  κόλπα που απαιτεί ο ρόλος. Ο Channing Tatum έπρεπε για την ταινία Hail Caesar να μάθει κλακέτες, ενώ η Νάταλι Πόρτμαν για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία Black Swan, έπρεπε να φαίνεται ότι ξέρει επαγγελματικό μπαλέτο.

Οι παραγωγοί της ταινίας The Walk, διέταξαν τον Joseph Gordon Levitt να μάθει να ακροβατεί σε ένα σκοινί. Η Jennifer Lawrence κλήθηκε να μάθει να κόβει ξύλα και να βγάζει το δέρμα από σκίουρους για την ταινία Winter’s Bone, ενώ η Margot Robbie που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στο Suicide Squad, έμαθε να κρατά την αναπνοή της για 5 ολόκληρα λεπτά!

Φυσικά, σε όλες αυτές τις προσπάθειες των ηθοποιών, υπήρχαν δίπλα τους καθηγητές και γιατροί σε περίπτωση που κάτι απρόοπτο συμβεί.

Απολαύστε στο βίντεο δέκα τρελά κόλπα που έμαθαν ηθοποιοί του Χόλιγουντ:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε