Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κόρη ρωτά τον πατέρα της αν ξέρει ότι έχει Αλτσχάιμερ. Η απάντησή του θα σας συγκινήσει [vid]

Κόρη ρωτά τον πατέρα της αν ξέρει ότι έχει Αλτσχάιμερ. Η απάντησή του θα σας συγκινήσει [vid]

Κόρη ρωτά τον πατέρας της που έχει Αλτσχάιμερ, αν το γνωρίζει. Η απάντηση του θα σας “λυγίσει” – Δείτε το βίντεο.

Το Αλτσχάιμερ είναι νόσος που προκαλεί απώλεια μνήμης. Η αρρώστια αυτή είναι πολύ “σκληρή” τόσο για τους πάσχοντες όσο και για τους συγγενείς.

Η Elaine Rusk το ξέρει αυτό από πρώτο χέρι, αφού ο πατέρας της πάσχει από Αλτσχάιμερ και μέχρι πρόσφατα δεν την αναγνώριζε. Η ίδια δηλώνει ότι εδώ και 16 μήνες ζει στο σπίτι μαζί με τον πατέρα της και τον φροντίζει 24 ώρες το 24ωρο.

“Εδώ και 5 μέρες δεν έχω κοιμηθεί. Φροντίζω τον Norm που πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Απαιτείται πολύς χρόνος και καλή διάθεση για να του παρέχω την απαραίτητη θεραπεία και φροντίδα”, δηλώνει στις ομάδες που συμμετέχει και μοιράζεται τις αγωνίες για τον πατέρα της.

Η ιστορία της Elaine και του πατέρα της, έχει συγκινήσει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου. Στο βίντεο που ακολουθεί η Εlaine ρωτά τον Norm αν ξέρει ότι έχει Αλτσχάιμερ και αυτός με τρόπο άνετο απαντά: “Ναι, το ξέρω ότι το έχω!”

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που περνά ένα πολύ σοβαρό μήνυμα. Ό,τι πρόβλημα και να έχουμε, είναι πολύ σημαντικό να το αποδεχόμαστε για να είμαστε σε θέση να το αντιμετωπίσουμε.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε