Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κρατούμενοι απέδρασαν χάρη στο φυστικοβούτυρο που παραπλάνησε τον φύλακα

Κρατούμενοι απέδρασαν χάρη στο φυστικοβούτυρο που παραπλάνησε τον φύλακα

Μία κουταλιά φυστικοβούτυρου αρκούσε για να ξεγελάσει τον νεαρό φύλακα και να βοηθήσει 12 φυλακισμένους να αποδράσουν. Δείτε στο βίντεο πώς τα κατάφεραν.

Μια ντουζίνα κρατουμένων κατάφερε να αποδράσει από φυλακή της Αλαμπάμα εξαπατώντας έναν άπειρο φρουρό, με ένα ιδιοφυές σχέδιο. Τι περιελάμβανε; Κάτι στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί… το φυστικοβούτυρο!

Οι πονηροί φυλακισμένοι στις 30 Ιουλίου, έκαναν πραγματικότητα ένα σχέδιο που σκέφτονταν καιρό. Χρησιμοποίησαν το φυστικοβούτυρο από τα σάντουιτς για να αλλάξουν τον αριθμό στην πόρτα των κελιών τους, ώστε να ταιριάζει στον αριθμό μιας πόρτας που οδηγεί προς την έξοδο. Και όσο περίεργο και να ακούγεται, το φυστικοβούτυρο ήταν η ιδανική λύση αφού κολλάει στο χαρτί και μετά από ώρα παίρνει ένα χρώμα σκούρο καφέ που έμοιαζε με τα γράμματα της φυλακής.

Στη συνέχεια, έπεισαν ένα νέο μέλος του προσωπικού που παρακολουθεί τους κρατούμενους να ανοίξει την πόρτα, που ήταν στην πραγματικότητα έξοδος και όχι η πόρτα του κελιού τους. Ο σερίφης James Underwood δήλωσε ότι “ο φύλακας μπερδεύτηκε γιατί πρόσφατα είχε μεταφερθεί στη φυλακή και δεν γνώριζε ακόμα καλά το κτίριο. Ωστόσο, δεν υπάρχουν δικαιολογίες”. 

Οι φυλακισμένοι μετά, χρησιμοποίησαν μια σειρά από κουβέρτες για να αναρριχηθούν πάνω από έναν περιμετρικό φράκτη και έτσι, έκαναν τη διαφυγή τους από όνειρο… πραγματικότητα. Η αστυνομία όμως πρόλαβε γρήγορα το κακό και έπιασε τους 11 κρατούμενους μέσα στις πρώτες οκτώ ώρες από την απίστευτη απόδραση τους. Ενώ ο τελευταίος δραπέτης, ο Brady Kilpatrick, συνελήφθη δύο ημέρες αργότερα στη Φλόριντα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:www.telegraph.co.uk

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις