Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κρατούμενοι έβγαζαν σέλφις και βίντεο την ώρα της απόδρασης!

Κρατούμενοι έβγαζαν σέλφις και βίντεο την ώρα της απόδρασης!

Τρεις κρατούμενοι δραπέτευσαν από τη φυλακή Central Men’s Jail και το χάρηκαν με βίντεο και σέλφις! Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν…

Ήταν Φεβρουάριος του 2016 όταν μία απόδραση κρατουμένων της Καλιφόρνια έγραψε ιστορία. Αυτοί οι κρατούμενοι δεν ήταν αγχωμένοι να κρύψουν το σχέδιό τους, αλλά κατέγραψαν τα πάντα σε βίντεο με διάθεση για χιούμορ και αστειάκια!

Τρεις κρατούμενοι δραπέτευσαν από τη φυλακή Central Men’s Jail στη Santa Ana της Καλιφόρνια και μάλιστα όσο το έκαναν, έβγαζαν σέλφις και έκαναν live βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Όπως ήταν φυσικό, οι αρχές ενημερώθηκαν αμέσως για το γεγονός και η live μετάδοση της απόδρασης κίνησε ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό για τους 3 φυλακισμένους.

Οι κρατούμενοι σχεδίαζαν ολόκληρους μήνες την απόδραση τους. Είχαν κάνει μία μεγάλη τρύπα πίσω από έναν εξαεριστήρα, ύστερα είχαν κόψει σεντόνια και τα είχαν κάνει σκοινιά και μετά έσκαψαν βαθιά μέχρι να βγουν στο… φως. Μόλις το σχέδιό τους ξεκίνησε, μαζί ξεκίνησαν και τα αστειάκια στα live βίντεο του facebook, οι σέλφις με τα χαμόγελα, τα πειράγματα μεταξύ τους αλλά και οι χαρούμενες μουσικές που συνόδευαν τα βίντεό τους.

Φυσικά, οι… ξέφρενες διακοπές τους δεν διήρκησαν πολύ, αφού μετά από 8 μέρες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Inside Edition

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις