Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ξόδεψε 60.000 δολάρια για να μοιάζει με ξωτικό

Ξόδεψε 60.000 δολάρια για να μοιάζει με ξωτικό

Νεαρός άνδρας σπατάλησε μία ολόκληρη περιουσία με σκοπό να μεταμορφωθεί σε ξωτικό. “Δεν το κάνω όλο αυτό γιατί θέλω να προκαλέσω. Το κάνω γιατί μου αρέσει”.

Όποιος δει στον δρόμο τον Luis Padron, νομίζει ότι είναι ένα ξωτικό επί γης. Οι πλαστικές επεμβάσεις τον έχουν κάνει να μεταμορφωθεί σε ένα κράμα ξωτικού και εξωγήινου.

“Ξοδεύω δύο ώρες κάθε μέρα για το μακιγιάζ μου. Θέλω να μοιάζει φυσικό αλλά την ίδια στιγμή ψεύτικο σαν να είμαι χαρακτήρας βγαλμένος από ταινία φαντασίας!”, δηλώνει ο Plastic Prince, όπως είναι διάσημος στα social media.

Ο Luis Padron που ζει στην Αργεντινή, έχει υποβληθεί σε περίπου 40 χειρουργικές επεμβάσεις και έχει ξοδέψει 60.000 δολάρια για να γίνει αυτό που πάντα ονειρευόταν… Μετά από πολλαπλά χειρουργεία για να κάνει τα αυτιά του μυτερά, τη μύτη του λεπτή και διακριτική, τις κόρες των ματιών του μεγαλύτερες, τα χείλια του γεμάτα και τη γνάθο του κοφτερή σαν διαμάντι, ο 26χρονος έγινε όχι άλλος άνθρωπος, αλλά τελείως άλλο πλάσμα.

“Στην αρχή δεν άρεσε όλη αυτή η αλλαγή στην οικογένεια μου. Μετά όμως κατάλαβαν ότι τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει”, συμπληρώνει και επιμένει: “Ο κόσμος με αγαπάει και παρόλο που υπάρχουν πολλοί κακοί άνθρωποι, οι περισσότεροι με δέχονται και με θαυμάζουν. Δεν το κάνω όλο αυτό γιατί θέλω να προκαλέσω. Το κάνω γιατί μου αρέσει”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Barcroft TV

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις