Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ληστής εγκλωβίστηκε μέσα στο μαγαζί που λήστεψε και παρακαλούσε να τον απεγκλωβίσουν

Ληστής εγκλωβίστηκε μέσα στο μαγαζί που λήστεψε και παρακαλούσε να τον απεγκλωβίσουν

Ληστής πήγε να ληστέψει ένα μαγαζί και ξαφνικά αντιλήφθηκε ότι εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό. Παρακαλούσε τους πάντες να του ανοίξουν!

Ο 22χρονος John Bell από το Χιούστον μπήκε σε μαγαζί και απαίτησε με την απειλή βίας από την υπάλληλο να του δώσει ό,τι λεφτά έχει η ταμειακή μηχανή.

Η υπάλληλος αρνήθηκε να δώσει λεφτά και φώναξε στους πελάτες να βγουν έξω από το μαγαζί. Η ίδια μάλιστα, διατηρώντας την ψυχραιμία της κλείδωσε τις πόρτες, εγκλωβίζοντας τον John μέσα στο κατάστημα.

Μάλιστα, η υπάλληλος του μαγαζιού ήταν σε ετοιμότητα αφού ο John τούς είχε ξαναληστέψει μια εβδομάδα πριν κλέβοντας από το ταμείο 2.000 δολάρια.

Ο τρομοκρατημένος ληστής προσπάθησε να απεγκλωβιστεί πυροβολώντας την κλειδαριά, όμως δεν τα κατάφερε. Ύστερα, προσπάθησε να ξεκλειδώσει με ένα προϊόν του μαγαζιού όμως… μάταια! Αφού δεν υπήρχε καμία άλλη έξοδος και η δύναμή του δεν αρκούσε για να σπάσει την πόρτα, ο John βεβαιώθηκε ότι εγκλωβίστηκε!

Τι έκανε μετά ο ληστής; Άρχισε να παρακαλάει τους πάντες στον δρόμο να του ανοίξουν την πόρτα και να τον απεγκλωβίσουν, αφού πριν είχε απειλήσει υπαλλήλους και πελάτες! Λίγη ώρα μετά, η Αστυνομία έφτασε, τον συνέλαβε και ο νεαρός John Bell θα περάσει τα επόμενα πέντε χρόνια στη φυλακή.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=JiEgtOWvYkY

Πηγή βίντεο: DunkFest

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις