Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λυσσασμένη αλεπού όρμησε σε γυναίκα στη Νέα Υόρκη – Καρέ καρέ η επίθεση

Λυσσασμένη αλεπού όρμησε σε γυναίκα στη Νέα Υόρκη – Καρέ καρέ η επίθεση

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη δέχεται επίθεση από μια λυσσασμένη αλεπού. Το ζώο φαίνεται μάλιστα να είναι… αμείλικτο, καθώς την καταδιώκει. 

Η γυναίκα είναι ξαδέλφη του μετεωρολόγου Ed Russo του «CBS 21 News». «Μια ξαδέλφη μου δέχθηκε επίθεση από μια λυσσασμένη αλεπού στη Νέα Υόρκη. Είναι καλά, αλλά αυτό το βίντεο είναι τρελό!», έγραψε ο ίδιος στο Twitter την περασμένη Τρίτη. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η επίθεση ξεκινά όταν η γυναίκα βγαίνει από το σπίτι της από την μπροστινή πόρτα του, για να μιλήσει στο τηλέφωνό της. Και ενώ στέκεται στην αυλή της και συζητάει, η αλεπού τρυπώνει από πίσω της και τη δαγκώνει άγρια στο πόδι. 

Η γυναίκα τότε κάνει κύκλους, σηκώνοντας το ένα πόδι πάνω από το άλλο, σε μια προσπάθεια να απομακρύνει την αλεπού από το πόδι της. Κάποια στιγμή, φαίνεται να τη σηκώσει με τα χέρια της και τη χτυπάει στο έδαφος. Η αλεπού, ωστόσο, δεν κρατιέται και αρχίζει να πηδάει πάνω στη γυναίκα πριν εκείνη κάνει μερικά βήματα πίσω και την κλωτσήσει. 

Η αλεπού εξακολουθεί να είναι αμείλικτη στην καταδίωξη της γυναίκας και επιστρέφει για να επιτεθεί. Η γυναίκα προσπαθεί να πετάξει την αλεπού μακριά, αλλά φαίνεται ότι το ζώο της δαγκώνει το χέρι. Στη συνέχεια, η επίμονη αλεπού φαίνεται να επιτίθεται στο θύμα για άλλη μια φορά, προτού ένας άνδρας με ένα μπαστούνι παρέμβει και προσπαθήσει να χτυπήσει το ζώο. Η γυναίκα, όμως, καταφέρνει να κλωτσήσει την αλεπού για άλλη μια φορά, καθώς εκείνη προσπαθεί να δαγκώσει το παπούτσι της.    

Δείτε βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις