Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μαμά ελέφαντας σώζει το εγκλωβισμένο μωρό της

Μαμά ελέφαντας σώζει το εγκλωβισμένο μωρό της

Η μητρική αγάπη υπάρχει παντού, όχι μόνο στους ανθρώπους. Δείτε την απίστευτη προσπάθεια μιας μαμάς να σώσει το μικρό της ελεφαντάκι που παγιδεύτηκε σε σκάφη.

Το άτυχο ελεφαντάκι έπεσε σε μια σκάφη με νερό και παγιδεύτηκε. Από την τρομάρα του άρχιζε να ουρλιάζει για βοήθεια. Την ίδια στιγμή όμως, λιοντάρια πλησίαζαν επιθετικά το μωρό με τη μαμά.

Τα λιοντάρια σιγά σιγά ετοιμάζονταν να ορμήξουν και η μαμά του μικρού εγκλωβισμένου ελέφαντα άρχισε να πανικοβάλλεται, δίχως να ξέρει τι πρέπει να κάνει. Τα ουρλιαχτά της μαμάς οδήγησαν στην άμεση δράση της υπόλοιπης οικογένειας ελεφάντων, η οποία μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, έσπευσε αμέσως να βοηθήσει την κατάσταση.

Οι ελέφαντες άρχισαν να αποπροσανατολίζουν τα λιοντάρια από τον αρχικό τους στόχο. Παράλληλα, η μαμά εστίασε στο μωρό της και άρχισε με την προβοσκίδα της να κάνει ό,τι μπορεί για να το απεγκλωβίσει. Στάθηκε πίσω από το παιδί της, το έσπρωχνε με την προβοσκίδα και μετά από πολύ ώρα, κατάφερε να το βγάλει από την σκάφη σώο και αβλαβές.

Το μωρό επέστρεψε στην αγκαλιά της μαμάς του, γλίτωσε από τα αιχμηρά δόντια των λιονταριών και έλαβε την αγάπη που είχε ανάγκη…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: The Dodo 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις