Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Μάργκοτ Ρόμπι: Προσφέρουν 500.000 δολάρια για τις πατούσες της «Barbie» – Πόσα κέρδισε από τον ρόλο

Μάργκοτ Ρόμπι: Προσφέρουν 500.000 δολάρια για τις πατούσες της «Barbie» – Πόσα κέρδισε από τον ρόλο
Reuters

Το εκπληκτικό ποσό των 500.000 δολαρίων προσφέρθηκε στη Μάργκοτ Ρόμπι για να πουλήσει φωτογραφίες των ποδιών της. Η προσφορά στην 33χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Barbie» κατατέθηκε από την πλατφόρμα Fun With Feet, όπου οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράζει και να πουλά φωτογραφίες των ποδιών του.

Σε μία επιστολή προς την «Barbie» Μάργκοτ Ρόμπι, εκπρόσωπος της πλατφόρμας Fun With Feet έγραψε: «Αγαπητή Μάργκοτ, με λένε Λιζ και πουλάω χιλιάδες φωτογραφίες με πόδια…» και πρόσθεσε «θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε για κάποιο περιεχόμενο εμπνευσμένο από τη Barbie που θα αποδώσει εκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον, το Fun with Feet θα σας δώσει προκαταβολή 318.000 δολαρίων ως αρχικό μπόνους»!

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Λιζ έκανε την ίδια προσφορά και στον Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με τη Μάργκοτ στην ταινία της «Barbie».

Και όλα αυτά έρχονται μετά την είδηση ότι η σταρ της «Barbie» πρόκειται να βγάλει 50 εκατομμύρια δολάρια σε μισθό και μπόνους από τη μεγάλη επιτυχία – αφού η ταινία ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις