Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μελετά τα UFO εδώ και 45 χρόνια – «Οι εξωγήινοι δεν έρχονται ειρηνικά»

Μελετά τα UFO εδώ και 45 χρόνια – «Οι εξωγήινοι δεν έρχονται ειρηνικά»

Ένας κορυφαίος ειδικός στην μελέτη των UFO, περιέγραψε πως οι εξωγήινοι «δεν έρχονται με ειρηνικά αισθήματα» και ανέφερε πώς μοιάζουν, μετά από… 45 χρόνια έρευνας.

Ο Malcolm Robinson είναι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στους εξωγήινους και έχει γράψει περισσότερα από δέκα βιβλία σχετικά με το θέμα, έχοντας κάνει έρευνα σε δεκάδες εξωγήινα περιστατικά κατά τη διάρκεια των δεκαετιών.

«Το αίνιγμα των UFO ήταν μαζί μας διαχρονικά», λέει και προσθέτει πως «το βλέπουμε σε πίνακες της Αναγέννησης και σε παλιές σπηλαιογραφίες, σε αυτά τα περίεργα σχήματα και οντότητες».

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος στην DailyStar: «Δεν θα έλεγα ότι είναι ειρηνικά όντα, λόγω των χιλιάδων απαγωγών UFO παγκοσμίως».

Ο Ρόμπινσον βυθίστηκε στον κόσμο των εξωγήινων σε ηλικία 20 ετών, όταν προσπάθησε να αποδείξει ότι όλες οι «εμφανίσεις» τους στη γη, ήταν ανοησίες και απέτυχε.

«Ξεκίνησα να διαψεύσω αυτά τα θέματα καθώς ειλικρινά ένιωθα ότι δεν υπήρχε καμία εγκυρότητα για τα UFO, πόσο λάθος έκανα».

Ίδρυσε επίσης την παλαιότερη εταιρεία UFO και παραφυσικών δραστηριοτήτων της Σκωτίας, «Strange Phenomena Investigations», το 1979.

Όταν ρωτήθηκε πώς πιστεύει ότι μοιάζουν οι εξωγήινοι, ο Robinson είπε ότι οι πιο συχνά αναφερόμενες θεάσεις δεν είναι πολύ διαφορετικές από τα είδη πλασμάτων που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ταινίες και τηλεόραση.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις