Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μέσα στο διαμέρισμα ενός ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων

Μέσα στο διαμέρισμα ενός ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων

Και ποιος δεν θα ήθελε να μένει σε αυτό το διαμέρισμα… Δείτε το 20 εκατομμυρίων δολαρίων διαμέρισμα ενός ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης.

Ο Bruce Eichner είναι ο άνθρωπος που είχε το όραμα να κτίσει τον ουρανοξύστη Madison Square Park Towers στη Νέα Υόρκη και τα κατάφερε με επιτυχία. Ένα βίντεο δείχνει το εσωτερικό ενός διαμερίσματος που κοστίζει 20.000.000 δολάρια.

Ο πύργος αποτελείται από 83 διαμερίσματα και  65 ορόφους. Τρία ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί το μεγαλόπνοο σχέδιο του Bruce Eichner, από το 2014 έως το 2017. “Το πιο εντυπωσιακό σε αυτό το σπίτι είναι η θέα που προσφέρει”, δηλώνει ο ίδιος.

Μάρμαρο στα πατώματα, μίνιμαλ διακόσμηση και πανάκριβα έπιπλα συνθέτουν ένα ονειρικό σπίτι που λίγοι μπορούν να αποκτήσουν. Το διαμέρισμα των 20 εκατομμυρίων δολαρίων περιλαμβάνει 4 μεγάλες κρεβατοκάμαρες, 5 μπάνια και όλοι όσοι το επισκέπτονται μένουν με το στόμα ανοιχτό λόγω της 360 μοιρών θέας που προσφέρουν τα τζάμια σε κάθε τοίχο.

Οι τιμές των διαμερισμάτων κυμαίνονται από 5 έως 21 εκατομμύρια δολάρια. Μπορεί για λίγους να είναι προσβάσιμο, όμως όλοι μπορούν να το θαυμάσουν μέσα από αυτό το βίντεο:

 

Πηγή βίντεο:Business Insider

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις