Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μέσα στο ξενοδοχείο του Χάρι Πότερ στο Λονδίνο

Μέσα στο ξενοδοχείο του Χάρι Πότερ στο Λονδίνο

Αν είσαι λάτρης των βιβλίων και ταινιών του Χάρι Πότερ τότε δεν γίνεται να μην επισκεφτείς κάποια στιγμή στη ζωή σου το ξενοδοχείο του Χάρι Πότερ. Δείτε το!

Αν αυτοαποκαλείσαι φαν του Χάρι Πότερ και σέβεσαι τον εαυτό σου, τότε δεν γίνεται να μην επισκεφτείς κάποια στιγμή στη ζωή σου το ξενοδοχείο του Χάρι Πότερ στο Λονδίνο, αν δεν το έχεις κάνει ήδη…

Το θεματικό ξενοδοχείο Georgian House Hotel είναι μαγευτικό. Για να μείνει κανείς στα δωμάτια πρέπει να μπει από μία κρυφή πόρτα μίας τεράστιας βιβλιοθήκης στο δωμάτιο όπου γίνεται όλη η… μαγεία! Το δωμάτιο μοιάζει σαν ένα ολόκληρο κάστρο με αναφορές και διακοσμητικά που παραπέμπουν στον αγαπημένο χαρακτήρα παιδικών βιβλίων και ταινιών.

Μάλιστα, προσφέρεται Μαγικό Πρωινό αλλά και μπαρ με κοκτέιλ μαγείας που οι ίδιοι οι επισκέπτες τα φτιάχνουν μόνοι τους ακολουθώντας τις οδηγίες και πειραματιζόμενοι με τα μαγικά συστατικά που κάνουν μικρά θαύματα. Υπάρχουν συνολικά επτά θεματικά δωμάτια που καλούν μικρούς και μεγάλους να εξερευνήσουν τον κόσμο του Χάρι Πότερ.

Το δίκλινο δωμάτιο κοστίζει από 239 λίρες την βραδιά, όμως η εμπειρία είναι ανεκτίμητης αξίας…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Business Insider UK

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις