Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Μέσα στο βυθισμένο αεροπλάνο του Πάμπλο Έσκομπαρ [vid]

Μέσα στο βυθισμένο αεροπλάνο του Πάμπλο Έσκομπαρ [vid]

Scuba diving σε ένα βυθισμένο αεροπλάνο του “βασιλιά της κοκαΐνης”, Πάμπλο Έσκομπαρ. Δείτε πού βρίσκεται.

Όποιος βρεθεί αυτό το Καλοκαίρι στις Μπαχάμες, μπορεί να κάνει μια υποβρύχια βόλτα σε ένα βυθισμένο αεροπλάνο του «βασιλιά της κοκαΐνης» και ενός από τους πλουσιότερους εγκληματίες στην ιστορία, Πάμπλο Έσκομπαρ.

Πρόκειται για ένα βυθισμένο όχημα που λειτουργούσε για να κάνει τις δουλειές του ο Carlos Lehder, γνωστός συνεργάτης του Πάμπλο Έσκομπαρ. Ο Πάμπλο Εσκομπάρ (Pablo Emilio Escobar Gaviria, 1 Δεκεμβρίου 1949 – 2 Δεκεμβρίου 1993) ήταν Κολομβιανός εγκληματίας, αλλά και ηγετική μορφή του Καρτέλ του Μεδεγίν. Το 1989 ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Forbes, ο έβδομος πλουσιότερος στον κόσμο με περιουσία που ανερχόταν, σύμφωνα με εκτιμήσεις, στα 9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Έχτισε σχολεία, πάρκα, νοσοκομεία και πολλά σπίτια για τους φτωχούς ανθρώπους. Το 1984 όμως αποκαλύφθηκε πως ο Εσκομπάρ δολοφονούσε κρυφά υποψήφιους βουλευτές και πρωθυπουργούς. Ο Πάμπλο δέχτηκε πυροβολισμούς στο πόδι και στον κορμό, και έναν μοιραίο πυροβολισμό μέσα από το αυτί από επιχείρηση της Αστυνομίας, με επικεφαλής δύο αστυνομικούς που τον κυνηγούσαν για χρόνια.

Πολλές ταινίες και ντοκιμαντέρ έχουν ασχοληθεί με την ζωή του Εσκομπάρ. Τo 2015 κυκλοφόρησε από το Netflix η σειρά Narcos, ενώ το 2012 κυκλοφόρησε η σειρά Pablo Escobar:El patrón del mal.

Ένα αεροπλάνο που μετέφερε ναρκωτικά, εκατομμύρια δολάρια και πολύ τρόμο και φόβο… Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε