Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μετά από αυτό δεν θα ξαναφάτε σούσι – Πελάτης έμεινε κόκκαλο όταν είδε το πιάτο του

Μετά από αυτό δεν θα ξαναφάτε σούσι – Πελάτης έμεινε κόκκαλο όταν είδε το πιάτο του

Πελάτης εστιατορίου πήγε να φάει σούσι και το σούσι κόντεψε να δραπετεύσει από το πιάτο του. Δείτε το βίντεο που τρομάζει…

Η παρέα του παρακάτω βίντεο λατρεύει το σούσι και αποφάσισε να πάει να φάει την αγαπημένη της κουζίνα στο Sushiro. Ένα γνωστό εστιατόριο γιαπωνέζικης κουζίνας και ένα μεγάλο όνομα για τα νόστιμα μάκι του.

Πώς λοιπόν να περιμένει κάτι τέτοιο αυτή η παρέα όταν πήγε εκεί… Ο πελάτης όταν το πιάτο έφτασε στα χέρια του έμεινε με το στόμα ανοιχτό! Όχι για να το φάει… αλλά από το σοκ που έπαθε!

Το σούσι δεν είναι ποτέ τελείως ωμό. Ποτέ όμως δεν πρέπει να λέμε ποτέ, αφού στην περίπτωση αυτή το clam nigiri που επέλεξε να δοκιμάσει ο πελάτης ήταν τελείως μα τελείως ωμό.

Ο πελάτης πιάνει το nigiri με τα chopsticks και αυτό αρχίζει να κουνιέται. Το ζωντανό ψάρι προσπαθεί να αποκολληθεί από το ρύζι και να δραπετεύσει από το πιάτο.

Το απίστευτο περιστατικό το κατέγραψε ο ίδιος με την κάμερα του κινητού του και τώρα το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενώ έχει ξεπεράσει τις 6 εκατομμύρια προβολές. Το ψάρι περιέχει υδράργυρο που είναι τοξικός για τον ανθρώπινο οργανισμό. Καθώς το ψάρι παραμένει ζωντανό, η κατανάλωσή του μπορεί να προβεί πολύ επικίνδυνη για τους ανθρώπους.

Ακόμη, το National Geographic έχει πολλές φορές αναφερθεί στους κινδύνους κατανάλωσης σούσι. Συγκεκριμένα, ενημερώνει ότι τα ψάρια περνάνε το πλαστικό για τροφή. Έτσι, όταν τρώμε ένα ψάρι που έχει φάει πλαστικό, αυτό περνάει μέσα μας.

Ο ίδιος μετά από αυτό το συμβάν βρήκε την αφορμή να προειδοποιήσει όλους όσους είναι λάτρεις του σούσι, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κάνουν σωστή επιλογή γιαπωνέζικου εστιατορίου και να ελέγχουν πάντα το πιάτο τους πριν το φάνε.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις