Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μετέτρεψαν ένα σχολικό λεωφορείο σε σπίτι με όλες τις ανέσεις!

Μετέτρεψαν ένα σχολικό λεωφορείο σε σπίτι με όλες τις ανέσεις!

Ζευγάρι αγόρασε λεωφορείο για να ξεκινήσει το ταξίδι του. Το μετέτρεψε σε ένα πανέμορφο σπίτι με όλες τις ανέσεις και τώρα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Ένα νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να κάνει road trip από την Αλάσκα στην Αργεντινή. Για να φέρει εις πέρας το όνειρό του, αγόρασε ένα σχολικό λεωφορείο και το μετέτρεπε σε ένα άνετο σπίτι που χωρά όλα όσα έχουν ανάγκη για την εκπλήρωση των ονείρων τους…

Στη θέση του οδηγού βρίσκονται όλες οι κάμερες ώστε να καταγράφουν τις μοναδικές στιγμές που ζει το ζευγάρι στο roadtrip. Από πίσω βρίσκεται ο χώρος του καθιστικού. Εκεί, έχει έναν καναπέ, αποθηκευτικό χώρο και τραπέζι για να γευματίζουν οι δυό τους. Πίσω από τον χώρο του καθιστικού, είναι η κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με κουζίνα, ψυγείο, πολλά ντουλάπια και όλα τα μαγειρικά σκεύη που έχουν ανάγκη.

“Εδώ έχουμε και το μπάνιο. Είναι μικρό αλλά κάνει την δουλειά του! Κάθε εβδομάδα μαζεύουμε ό,τι καταλήγει από την τουαλέτα στα σκουπίδια”, εκμυστηρεύεται ο νεαρός. “Φανταστείτε το αγοράσαμε και είχε ακόμα τις θέσεις. Δεν ξέραμε ακριβώς τι κάναμε αλλά τελικά αποδείχθηκε σωστό και το αποτέλεσμα είναι απίστευτο”, δηλώνει η σύντροφός του.

Το ζευγάρι που εμφανίζεται στα social media ως Expedition Happiness έχει φανατικό κοινό και οι followers τους ξεπερνούν τους 100 χιλιάδες. Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Expedition Happiness

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις