Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεθυσμένος έκανε μια μεγάλη τρύπα στον κήπο – Για να γλιτώσει τις φωνές της γυναίκας του έφτιαξε πισίνα!

Μεθυσμένος έκανε μια μεγάλη τρύπα στον κήπο – Για να γλιτώσει τις φωνές της γυναίκας του έφτιαξε πισίνα!

Μπορεί να ήπιε λίγο παραπάνω με τα φιλαράκια του και να έκαναν μια τεράστια τρύπα στον κήπο, όμως επανόρθωσε με τον καλύτερο τρόπο! Δείτε το βίντεο.

Πατέρας τριών παιδιών αναγκάστηκε να γίνει δημιουργικός μετά από ένα απίστευτο μεθύσι με τους φίλους του. Μαζί, έσκαψαν μια τεράστια τρύπα στο πίσω κήπο του στις 3 τα ξημερώματα. Ο τρόπος που βρήκε να επανορθώσει, τον έκανε γνωστό σε όλον τον κόσμο…

Ο 59χρονος παραδέχτηκε ότι πάντα ήθελε αυτός και η οικογένειά του να έχουν μια πισίνα στον κήπο. Όταν λοιπόν μέθυσε και το συζήταγε με τους φίλους του, σιγά σιγά άρχισαν να σκάβουν μεταξύ αστείου και σοβαρού για να φτιάξουν την πισίνα. Μετά από λίγο όμως κουράστηκαν και άφησαν τον κήπο με μία τεράστια τρύπα.

Όταν το πρωί ξύπνησε και αντίκρισε την τρύπα αλλά και τα νεύρα της γυναίκας του, σκέφτηκε τον καλύτερο τρόπο για να επανορθώσει: Να τελειώσει αυτό που άρχισε και να φτιάξει την πισίνα! Μέσα σε μια εβδομάδα, είχε μια πισίνα 10 τ.μ. στον κήπο του που κόστισε μόλις £ 300.

Ο Άντριου είπε: “Στην αρχή η γυναίκα μου μού φώναξε! Όταν όμως άρχισα να το παίρνω σοβαρά και σιγά σιγά να κατασκευάζω την πισίνα, όλοι στο τέλος λάτρεψαν το σχέδιό μου! Η σύζυγός μου, Στέλλα το αγαπά τώρα!”.

Η πισίνα έχει περίπου 3 μέτρα βάθος, 2 μέτρα μήκος και 2 μέτρα πλάτος. “Σχεδιάζω σε λίγο καιρό να την επεκτείνω!”, κατέληξε… νηφάλιος ο πατέρας!

Δείτε στο βίντεο πώς τα κατάφερε:

https://www.youtube.com/watch?v=qm4EMGajhjE

Πηγή: The Sun

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις