Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μια φουσκωμένη κοιλίτσα και μια γλυκιά απόπειρα απόδρασης!

Μια φουσκωμένη κοιλίτσα και μια γλυκιά απόπειρα απόδρασης!

Η στιγμή που η μέλλουσα μανούλα καταγράφει το μωρό της να κλωτσάει την φουσκωμένη κοιλιά της. Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το παρακάτω βίντεο. Το μωρό κλωτσάει την κοιλιά της μαμάς του και από ό,τι φαίνεται η μητέρα του το απολαμβάνει πολύ. Με την κάμερα του κινητού της καταγράφει την απίστευτη στιγμή όταν το μωρό της τεντώνει το χέρι του προς τα έξω! Γιατί όμως κλωτσάνε τα μωρά;

Μετά τον τέταρτο μήνα, το μωρό είναι πιθανό να αρχίσει να κλωτσάει. Τι σημαίνει αυτό; Το μωρό ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω του! Γίνεται σιγά σιγά δραστήριο και αρχίζει να επικοινωνεί με τον δικό του τρόπο. Τις πρώτες φορές οι κινήσεις του εμβρύου είναι αντιδράσεις του σε μια αλλαγή στο περιβάλλον του. Για παράδειγμα, αν ακούσει έναν δυνατό ήχο, θα κινηθεί απότομα ή αν ακουμπήσετε την παλάμη σας στην κοιλιά σας, θα κινηθεί προς αυτό το μέρος.

Με τον τρόπο αυτό τα μωρά συμβάλλουν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου τους, ο οποίος ελέγχει την κίνηση των μυών τους σε συνδυασμό με την σκέψη τους. Δεν σημαίνει όμως ότι από ένα υπερδραστήριο έμβρυο θα προκύψει ένα υπερκινητικό παιδί. Στις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης, αυτή η επικοινωνία παύει να υπάρχει, αφού το μωρό παίρνει την κατάλληλη θέση – με το κεφάλι προς τα κάτω – για να μπορέσει σε μερικές εβδομάδες να έρθει στον κόσμο.

Δείτε το viral βίντεο:

Πηγή βίντεο: Welcome To Watch Me

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις