Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μιλώντας με τον πιο γρήγορο ομιλητή του βιβλίου Γκίνες

Μιλώντας με τον πιο γρήγορο ομιλητή του βιβλίου Γκίνες

Είναι ο πιο γρήγορος ομιλητής του κόσμου και δύσκολα μπορεί κανείς να ακολουθήσει τον ρυθμό του. Δείτε την ιστορία του John Moschitta.

Ο John Moschitta έχει την ικανότητα να πει πάνω από 11 λέξεις το δευτερόλεπτο και αν αυτό σας φαίνεται εύκολο, κάνετε λάθος! Χάρη στην ταχύτητα έκφρασής του έχει κατακτήσει ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες για τον πιο γρήγορο ομιλητή του κόσμου.

Τα τελευταία 40 χρόνια, ο John Moschitta έχει χαρίσει την φωνή του σε εκατοντάδες διαφημιστικά που επιθυμούν έναν γρήγορο ομιλητή για να πουλήσουν τα προϊόντα τους. “Από όταν ήμουν 12 χρονών ήθελα να μπω στο βιβλίο Γκίνες. Έτσι, αποφάσισα ότι από τη στιγμή που δεν μπορώ να σηκώσω με τα δόντια μου ένα ολόκληρο αυτοκίνητο ή να σπάσω εκατό καρπούζια στο λεπτό, να μάθω να μιλάω όσο πιο γρήγορα μπορούσα!”, δηλώνει ο ίδιος στην κάμερα του Great Big Story.

“Είχα πάει σε ένα πάρτι στην Καλιφόρνια και ένας παραγωγός με άκουσε να μιλάω και μου είπε ότι θα με βάλει να μιλάω σε διαφημιστικά. Και έτσι έγινε. Από τότε το κινητό δεν έχει σταματήσει να χτυπάει και κατάφερα να ζω από αυτό το πράγμα και μόνο!”, συνεχίζει.

Ο πιο γρήγορος ομιλητής του κόσμου δηλώνει ότι ενώ μπορεί να πει πάνω από 11 λέξεις το δευτερόλεπτο, στην τηλεόραση λέει γύρω στις 7 καθώς ο τηλεθεατής θα πρέπει να εστιάσει και στην εικόνα, ενώ στο ραδιόφωνο γύρω στις 4 με 5 λέξεις το δευτερόλεπτο, ώστε να γίνει κατανοητός από τον ακροατή.

Παρόλο που μιλά πολύ γρήγορα, ο ίδιος τονίζει ότι στα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή αφιερώνει πολύ ώρα και τα απολαμβάνει με ηρεμία! Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Great Big Story

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις