Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μωρά Dj θα σας φτιάξουν τη μέρα!

Μωρά Dj θα σας φτιάξουν τη μέρα!

Η σχολή “Baby Dj School” μαθαίνει στα μωρά να μιξάρουν μουσική. “Ανακαλύπτουν τον κόσμο της μουσικής αλλά και τον ίδιο τον κόσμο τους”, δηλώνει η διευθύντρια.

Και όμως! Υπάρχει σχολή Djing για μωρά! Η σχολή “Baby Dj School” της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες μαθαίνει σε μωρά να μιξάρουν μουσική.

Τα μικρά παιδιά σε συνοδεία με τους γονείς τους, μαθαίνουν να δοκιμάζουν δίσκους, να τους γρατζουνάνε και να μιξάρουν μουσική. “Είναι ένας τέλειος τρόπος να έρχονται τα μωρά σε επαφή με τη μουσική και ξέρουμε όλοι πόσο καλό κάνει η μουσική στην ανάπτυξη των παιδιών”, δηλώνει γονέας που έχει μείνει ευχαριστημένος με τα μαθήματα της σχολής.

Τα μωρά έρχονται σε επαφή με χρώματα, αριθμούς, κουμπιά και ήχους που βοηθούν στην ανάπτυξή τους. Η διευθύντρια της σχολής, Natalie Elizabeth Weiss δηλώνει: “Τα παιδιά λαμβάνουν ερεθίσματα μέσω της μουσικής. Ακόμα και ένα μωρό δύο μηνών που δεν μπορεί να μιλήσει, μπορεί να πατήσει κουμπιά, να ανακαλύψει τον κόσμο της μουσικής αλλά και τον ίδιο τον κόσμο του μέσω των αισθήσεων της αφής, της όρασης και της ακοής του!”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: INSIDER

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις