Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μωράκι κάθεται στο αεροπλάνο δίπλα σε έναν μπρατσωμένο και σκληρό άνδρα! Το πώς συμπεριφέρθηκε στο μωρό άλλαξε τη γνώμη όλων

Μωράκι κάθεται στο αεροπλάνο δίπλα σε έναν μπρατσωμένο και σκληρό άνδρα! Το πώς συμπεριφέρθηκε στο μωρό άλλαξε τη γνώμη όλων

Κανείς δεν πρέπει να κρίνει από το “περιτύλιγμα”! Δείτε πόσο γλυκά συμπεριφέρθηκε αυτός ο γυμνασμένος άνδρας με σκληρά χαρακτηριστικά στο μωρό που καθόταν δίπλα του.

Δύσκολα κάποιος διατηρεί την ψυχραιμία του όταν στο αεροπλάνο βρίσκονται παιδιά. Συχνά τα παιδιά κλαίνε, είναι υπερκινητικά και δεν μπορούν να κάτσουν ήρεμα στη θέση τους με αποτέλεσμα οι επιβάτες να ταλαιπωριούνται.

Τα μωρά όμως με την κατάλληλη φροντίδα, μπορούν να κάτσουν εύκολα ήρεμα στο αεροπλάνο και μάλιστα να γεμίσουν τις ώρες τους ευχάριστα κάνοντας ασχολίες με τους γονείς τους. Στη συγκεκριμένη πτήση της παρακάτω φωτογραφίας έγινε κάτι διαφορετικό!

Ο επιβάτης χάρηκε που δίπλα του καθόταν το μικρό αγοράκι! Ο μπρατσωμένος επιβάτης φαινόταν αρχικά απόμακρος και η μητέρα του μικρού αγοριού ανησυχούσε για το πώς θα περάσει ο γιος της δίπλα στον άνδρα με τα σκληρά χαρακτηριστικά.

Πότε όμως δεν πρέπει να κρίνουμε κανέναν από την εμφάνιση! Η απόδειξη; Η ανάρτηση της μητέρας του πιτσιρικά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. “Υπάρχουν και άνθρωποι που συμπεριφέρονται τέλεια όταν παιδιά βρίσκονται δίπλα τους στο αεροπλάνο. Ο άνδρας της φωτογραφίας, με τον οποίο ο γιος μου είχε την τύχη να κάθεται δίπλα, έκανε τέλεια την πτήση του! Του έκανε αστεία, δεν του φώναζε όταν άπλωνε τα ποδαράκια του, του σήκωνε την κουβέρτα όταν κρύωνε και πέρασαν και οι δυό τους τέλεια. Τον ευχαριστώ…”.

 Δείτε την φωτογραφία που έγινε viral:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε