Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μωρό “απέδρασε” από το δωμάτιο του για να κλειστεί στο κλουβί του σκύλου

Μωρό “απέδρασε” από το δωμάτιο του για να κλειστεί στο κλουβί του σκύλου

Μωρό κατάφερε να αποδράσει από τα κάγκελα του δωματίου για να κλειστεί στο κλουβί του σκύλου της οικογένειας. Δείτε το viral βίντεο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το παρακάτω βίντεο. Ο λόγος; Το βίντεο συγκεντρώνει γλυκιές αποδράσεις μωρών που αν δεν υπήρχε η κάμερα να τις καταγράψει, κανείς δεν θα τις πίστευε! Όπως είναι φυσικό, το γέλιο που χαρίζει είναι άφθονο…

Το τριών λεπτών βίντεο δείχνει μωρά που καταφέρνουν να… αποδράσουν από τα κάγκελα που χωρίζουν το δωμάτιο τους από τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Υποτίθεται ότι τα κάγκελα έχουν έναν σκοπό: Να απομακρύνουν τα μωρά από τους κινδύνους που κρύβουν για αυτά, οι γωνιές του υπόλοιπου σπιτιού. Όμως, όλα δείχνουν ότι τα κάγκελα δεν κάνουν τη δουλειά τους…

Ενώ πρέπει να περιορίζουν τον χώρο που μπορούν να κινηθούν τα μωρά προκειμένου να τα προστατεύσουν, τελικά η ανάγκη των μωρών να δραπετεύσουν είναι μεγάλη! Μπορεί κάποια από αυτά να είναι μόλις λίγων μηνών, όμως όταν είναι για να φύγουν από τα δωμάτια τους, επιστρατεύουν όλη τη λογική και την επιμονή τους για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Άλλα μωρά δραπετεύουν για ελευθερία… και άλλα για να κλειστούν αλλού: Στο κλουβί του κατοικίδιου της οικογένειας! Πώς γίνεται λοιπόν ένα τέτοιο βίντεο να μην προκαλεί κλάματα… από τα γέλια σε όσους το παρακολουθούν!

Δείτε στο βίντεο γλυκιές αποδράσεις μωρών που έγιναν viral:

https://www.facebook.com/therapylol/videos/174551029899333/

Πηγή βίντεο: LOL Therapy

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις