Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μωρό χωρίς άκρα βοηθά τον μικρό αδερφό του

Μωρό χωρίς άκρα βοηθά τον μικρό αδερφό του

Ο Camden γεννήθηκε χωρίς χέρια και πόδια και έχει να περάσει ένα σπουδαίο μήνυμα σε όλους μας. Διαβάστε την συγκινητική ιστορία του.

Ένα μικρό παιδί που γεννήθηκε χωρίς πόδια ή χέρια δεν αφήνει την απουσία των άκρων του να το εμποδίζει από το να χαίρεται τη ζωή και να έχει μια ιδιαίτερα στενή σχέση με τον μικρό του αδερφό.

Στο παρακάτω viral βίντεο που μοιράζεται η 22χρονη μητέρα τους, Katie Whiddon, ο 3χρονος Camden προσπαθεί να σταματήσει το κλάμα του νεογέννητου αδελφού του, Jaxton. Παρά την απώλεια άκρων, βάζει τα δυνατά του για να βρει την πιπίλα και να την τοποθετήσει στο στόμα του μωρού, ώστε να ηρεμήσει. Ο Camden τα καταφέρνει και η γλυκιά στιγμή ανάμεσα σε αυτόν και τον αδερφό του κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού η μητέρα του το έβαλε στο Instagram.

Σύμφωνα με την Dailymail, το μικρό αγόρι που ζει στο Τέξας πάσχει από φωκομέλεια. Η φωκομέλεια (σύνθεση των λέξεων φώκια και μέλος) είναι μια εξαιρετικά σπάνια συγγενής διαταραχή που αφορά δυσπλασία των άκρων. Η εμφάνιση αυτής της δυσμορφίας έχει ως επιμέρους αποτέλεσμα την εμφάνιση διάφορων ανωμαλιών στο πρόσωπο, στα άκρα, τα αυτιά, τη μύτη και την ελλιπή ανάπτυξη πολλών ακόμα μελών. Αν και μπορούν να πραγματοποιηθούν χειρουργικές επεμβάσεις στον ασθενή για τη διόρθωση των ανωμαλιών, τα αποτελέσματα είναι περιορισμένα λόγω της απουσίας νεύρων, οστών και άλλων δομών για την αναδημιουργία των μελών.

Η μητέρα δηλώνει: “Ο Camden είναι πάντα δίπλα στον αδερφό του για να του δώσει την πιπίλα του ή να τον σκουπίσει!”, είπε. Και συνέχισε: “Ξέρω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κοιτάζουν τον Camden και σκέφτονται… καημένο παιδί. Αλλά όταν τον δουν από κοντά και συνειδητοποιήσουν πόσα πράγματα μπορεί να κάνει αυτό το παιδί και πόσο χαρούμενο είναι, θα αναθεωρήσουν”, κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Katie Whiddon

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις