Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπαμπάδες και αλλαγή πάνας… Μια μάχη άνιση

Μπαμπάδες και αλλαγή πάνας… Μια μάχη άνιση

Μπαμπάδες δίνουν μάχη… να αλλάξουν την πάνα των παιδιών τους. Και αυτή η μάχη έχει έναν νικητή… και δεν είναι οι μπαμπάδες!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει για άλλη μία χρονιά το παρακάτω βίντεο. Πρωταγωνιστές του βίντεο είναι πατεράδες που δίνουν μάχη… με τη ζωή, για να αλλάξουν τις πάνες των νεογέννητων μωρών τους! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όταν πλησιάζει η Ημέρα του Πατέρα 2018 δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να την γιορτάσει κανείς, από ένα χιουμοριστικό viral βίντεο φόρος τιμής στους μπαμπάδες!

Γιορτή του πατέρα ή ημέρα του πατέρα ονομάζεται η ετήσια κινητή εορτή προς τιμήν του πατέρα, των πατρικών δεσμών και γενικά της επιρροής των πατέρων στην κοινωνία. Γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Η Γιορτή του Πατέρα 2018 γιορτάζεται στις 17 Ιουνίου.

Με άλλα λόγια, η Γιορτή του πατέρα 2018 ή Ημέρα του πατέρα 2018 είναι η ημέρα αφιερωμένη στους πατεράδες όλου του κόσμου. Στους πατεράδες που στάθηκαν δίπλα μας, που μας στήριξαν, που ήταν εκεί όταν τους είχαμε ανάγκη, που προσπάθησαν… μάταια να αλλάξουν τις πάνες μας όταν ήμασταν μωρά!

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/VSbyHowlers/videos/1998101686890018/?hc_ref=ART6G0yW-OGJoaBPk1bJwAi11R0rCTaGkVHic3jd7UE0Rv26c0KsLlYyHkteOnwwnBs

Πηγή βίντεο: Vs.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις