Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Νόμιζε ότι τον τσίμπησαν έντομα – Όταν έμαθε την αλήθεια για τον σκύλο έβαλε τα κλάματα

Νόμιζε ότι τον τσίμπησαν έντομα – Όταν έμαθε την αλήθεια για τον σκύλο έβαλε τα κλάματα

Είδε κάτι μικρές πληγές στο σκύλο της και νόμιζε ότι ήταν τσιμπήματα από έντομα. “Αυτά τα σημάδια είναι τρύπες από…”

Όταν η Hayden Howard είδε κάτι μικρές πληγές στο σκύλο της νόμιζε ότι ήταν τσιμπήματα από έντομα και δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Η αλήθεια όμως ήταν άλλη…

Η 24χρονη μητέρα δύο παιδιών είδε το αγαπημένο της κατοικίδιο, ένα κουτάβι αγγλικό μαστίφ να έχει κάτι σημάδια στο σώμα του. Επειδή τα τσιμπήματα από έντομα είναι ένα κοινό πρόβλημα στην περιοχή της νόμιζε ότι και στην περίπτωση αυτή κάτι τέτοιο συνέβη μέχρι όμως που ανακάλυψε τι πραγματικά ήταν.

Μόλις παρατήρησε λίγο παραπάνω τις πληγές του Jackson, κατάλαβε ότι επρόκειτο για μικρές τρύπες και αμέσως έσπευσε στον κτηνίατρο να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ο κτηνίατρος Dr Steve Sunbury της αποκάλυψε τι συνέβη.

“Πρόκειται για αεροβόλα! Αυτά τα σημάδια είναι τρύπες από μπίλιες”, της ανακοίνωσε ο γιατρός. Η Hayden δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι κάποιος επίτηδες σημάδευε με αεροβόλο το αγαπημένο της τετράποδο.

“Είναι καθαρά μια πράξη απάνθρωπη! Αυτά τα αεροβόλα θα μπορούσαν να τον είχαν σκοτώσει! Παρόλο που δεν είναι σφαίρες, ωστόσο μπορούν να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό στα κόκαλα του!”, δηλώνει η ίδια στο Fox News μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Ο κτηνίατρος αφαίρεσε 21 μπίλιες από το σώμα του άτυχου κουταβιού. Αμέσως, η Hayden κάλεσε την Αστυνομία, η οποία βρέθηκε άμεσα στον κήπο του σπιτιού ανακάλυψε και άλλες σφαίρες και εντόπισε την κατεύθυνση από την οποία ήρθαν. Ένας γείτονας στόχευε από μακριά τον Jackson και όπως ήταν φυσικό υπέστη τις συνέπειες. Η Αστυνομία τού χτύπησε την πόρτα με ένταλμα σύλληψης και κατηγορίες εναντίον του για κακοποίηση ζώων…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Facts Box

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις