Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Νομίζεις ότι πετούν, αλλά κάνουν την χορογραφία στο πάτωμα! Δείτε το! [vid]

Νομίζεις ότι πετούν, αλλά κάνουν την χορογραφία στο πάτωμα! Δείτε το! [vid]

Η πιο πρωτότυπη χορογραφία που έχει παρουσιαστεί ποτέ στο τάλεντ σόου, Britain’s got talent. Δείτε τι απίστευτο κάνει το ζευγάρι χορευτών και ξετρέλανε κοινό και κριτική επιτροπή.

Μια εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη… Στο περσινό Britain’s got talent, ένα ζευγάρι διαγωνιζόμενων εντυπωσίασε με την πρωτότυπη χορογραφία του, τους κριτές και το κοινό που τους παρακολουθήσε από κάτω.

Ο λόγος; Οι δύο χορευτές έδειξαν πόσο μεγάλο ταλέντο έχουν αναδεικνύοντας τις χορευτικές τους φιγούρες μέσω οθόνης! Με άλλα λόγια, το ζευγάρι αποφάσισε να ανέβει στη σκηνή και να εκτελέσει τη χορογραφία του στο πάτωμα. Χάρη όμως στις εικόνες που προβάλλονταν στο πάτωμα αυτό μέσω οθόνης, οι χορευτές γίνονταν “ένα” με αυτές και μάγευαν όσους τους παρακολουθούσαν.

Στην αρχή, ξεκινούν να χορεύουν πάνω στη σκηνή, και σε κανέναν δεν πάει το μυαλό τι πρόκειται να παρουσιάσουν μετά. Η κορύφωση έρχεται όταν και οι δύο ξαπλώνουν στο πάτωμα και γίνονται μέρος του βίντεο που παρουσιάζεται από πίσω τους. Η πρώτη αντίδραση των κριτών είναι απερίγραπτη με όλους να έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό, ενώ το πλήθος από κάτω, στο τέλος της performance, τους καταχειροκρότησε.

Όπως είναι λογικό, το ζευγάρι συγκέντρωσε τέσσερα “ναι” και πέρασε με ευκολία στην επόμενη φάση. Θαυμάστε τους:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε