Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Νύφη έκανε έκπληξη στη γιαγιά της και φόρεσε το νυφικό της

Νύφη έκανε έκπληξη στη γιαγιά της και φόρεσε το νυφικό της

Έβαλε το νυφικό που φόρεσε η γιαγιά της τη μέρα του γάμου της πριν από 55 ολόκληρα χρόνια. Διαβάστε την συγκινητική ιστορία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ώρες, μέρες μέχρι και μήνες παίρνει στη νύφη να επιλέξει το νυφικό της για την μέρα του γάμου της. Αυτή η νύφη όμως δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να αποφασίσει τι θα φορέσει στον γάμο της. Και το αποτέλεσμα ήταν άκρως συγκινητικό…

Η Jordyn αντί να αγοράσει το νυφικό της, φόρεσε το ίδιο που είχε βάλει η γιαγιά της πριν από 55 ολόκληρα χρόνια. Η γιαγιά της είχε παντρευτεί με αυτό το νυφικό το 1962 και δεν είχε ιδέα τι έκπληξη της επεφύλαξε η εγγονή της.

Λίγο πριν την τελετή, η Jordyn κάλεσε τη γιαγιά της να της δείξει μια παλιά φωτογραφία. Η φωτογραφία ήταν η γιαγιά της με το νυφικό το 1962. Στην αρχή, νόμιζε ότι η έκπληξη ήταν αυτή, όταν όμως αντίκρισε την Jordyn και πρόσεξε το νυφικό της, παρατήρησε ότι ήταν ακριβώς το ίδιο! Η συγκίνησή της ήταν μεγάλη και οι δυό τους αγκαλιάστηκαν σφιχτά.

“Δεν της το ζήτησε, το έψαξε και της το πήρε δίχως να το καταλάβει η γιαγιά της. Για αυτό και όταν είδε την εγγονή της με το νυφικό που είχε φορέσει αυτή πριν τόσα χρόνια, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή τόσο για τις δύο όσο και για τους καλεσμένους που συγκινήθηκαν με την ιστορία τους”, δηλώνει η φωτογράφος του γάμου, Kortney Peterson.

Η συγκινητική ιστορία κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου. Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Inside Edition

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις