Παρασκευή, 10 Μαΐ
17oC Αθήνα

Νυφικά εμπνευσμένα από την Disney θα σας κάνουν να νιώσετε πριγκίπισσα!

Νυφικά εμπνευσμένα από την Disney θα σας κάνουν να νιώσετε πριγκίπισσα!

Αυτός ο οίκος νυφικών δίνει τη δυνατότητα στη νύφη, να νιώσει για μια μέρα πριγκίπισσα της Disney. Δείτε τα απίστευτα νυφικά που φτιάχνει.

Αυτά τα νυφικά είναι βγαλμένα από παραμύθια και μάλιστα της… Disney! Ο οίκος νυφικών εμπνέεται από τις ιστορίες της Disney και φτιάχνει απίστευτα νυφικά που κάθε νύφη θα ήθελε να φορέσει στον γάμο της.

Αν ο αγαπημένος σας χαρακτήρας Disney είναι η Elsa του Frozen, τότε το νυφικό εμπνευσμένο από αυτήν, είναι αυτό που πρέπει να αγοράσετε. Αν όμως είστε φαν της “μικρής γοργόνας”, τότε ο οίκος θα σας προτείνει το νυφικό που έφτιαξε ειδικά για εσάς, επηρεασμένο από την ομώνυμη ταινία. Αν όμως θα θέλατε να νιώσετε σαν να βγαίνετε από το παραμύθι “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”, τότε το παραμυθένιο νυφικό στο χρώμα του κίτρινου, είναι το ιδανικό για εσάς.

Όσες λοιπόν επιθυμείτε να ζήσετε μια ζωή σαν… παραμύθι δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε, τον οίκο Kleinfeld Bridal Salon στο Μανχάταν. Εκεί εκτός από τα νυφικά επηρεασμένα από τα παραμύθια της Disney θα βρείτε επίσης και άσπρα παραδοσιακά νυφικά για όλα τα γούστα και σε προσιτές τιμές.

Για μια ζωή σαν… παραμύθι, δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Inside Edition

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις