Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο αεροσυνοδός που με το ραπ τραγούδι τούς… απογείωσε όλους!

Ο αεροσυνοδός που με το ραπ τραγούδι τούς… απογείωσε όλους!

Με τον ράπερ αεροσυνοδό όσο και να φοβάστε, σίγουρα το ραπ τραγούδι του θα σας ανακουφίσει. Δείτε στο βίντεο το beat του που έχει γράψει ιστορία…

Στην αμερικάνικη αεροπορική εταιρεία  SWA (South West Airlines) κάνουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Εκεί οι επιβάτες δεν βαριούνται να ακούν τις οδηγίες ασφάλειας από τον αεροσυνοδό και ο λόγος είναι ότι το ραπ τραγούδι του τούς… απογείωσε όλους!

Στις 7 Ιουλίου του 2009, στην πτήση 372 με προορισμό το Τέξας, ο αεροσυνοδός David Holmes έκανε κάτι απίστευτο για να τον προσέξουν οι επιβάτες. Γνωρίζει πολύ καλά ότι κανείς δεν δίνει σημασία στις οδηγίες ασφαλείας, οπότε αποφάσισε να τις πει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Πώς; Με ραπ στυλ! 

Καλά ακούσατε, ο David ζήτησε από τους επιβάτες να τον βοηθήσουν στον ρυθμό, χτυπώντας παλαμάκια τον beat ήχο και ύστερα άρχισε να ραπάρει στίχους που αφορούσαν την ασφάλεια και τη συμπεριφορά των επιβατών κατά τη διάρκεια της αεροπορικής πτήσης.  ‘Οχι μόνο κατάφερε να τους κάνει όλους να τον προσέξουν αλλά και δεν υπήρχε κανείς που να μην εκτιμήσει το ραπ ταλέντο του!

Το beat ξεκίνησε και ο αεροσυνοδός ράπαρε: “Οι αεροσυνοδοί σάς σερβίρουν σήμερα, η Τερέσα στη μέση, ο Ντέιβιντ πίσω, εγώ είμαι αυτός και είμαι εδώ για να σας πω ότι σήμερα υπάρχουν αναψυκτικά για να ξεδιψάσετε, αλλά και για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό, έχει αλκόολ με 4 δολάρια. Ξέρουμε ότι είσαστε έτοιμοι να ταξιδέψετε σε καινούργια μέρη, αλλά ανοίξτε τον διάδρομο, βάλτε πάνω τις βαλίτσες σας και πριν φύγουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ηλεκτρονικές συσκευές απαγορεύονται. Καθίστε αναπαυτικά, τελειώνω το ραπ μου, ευχαριστώ που δεν με αγνοήσατε, καλωσορίσατε στην πτήση μας!”.

Ποιος δεν θα ήθελε να τον έχει για αεροσυνοδό στην δική του αεροπορική πτήση… Δείτε το βίντεο:

 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις