Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο άνδρας που είναι καλυμμένος με όγκους σε σώμα και πρόσωπο

Ο άνδρας που είναι καλυμμένος με όγκους σε σώμα και πρόσωπο

Αυτός ο άνδρας αναπτύσσει συνεχώς όγκους σε ολόκληρο το σώμα του. “Όταν με βλέπουν παιδιά, τρομάζουν…”, δηλώνει ο ίδιος.

Ο Shadot Hossain από το Μπανγκλαντές πάσχει από μία ιδιαίτερα σπάνια ασθένεια. Η ασθένεια αυτή ονομάζεται νευρινωμάτωση και τον κάνει να βγάζει συνέχεια όγκους σε όλο του το σώμα, ακόμα και στο πρόσωπό του.

Η διάγνωση της ασθένειάς του έγινε όταν ήταν μόλις 13 χρονών. Στην αρχή, ήταν πολλοί οι γιατροί που θέλησαν να τον βοηθήσουν και να του προτείνουν θεραπείες, όμως τίποτα δεν ήταν αποτελεσματικό και συνέχιζε και έβγαζε όγκους.

“Όταν με βλέπουν παιδιά, τρομάζουν. Δυστυχώς λόγω αυτής της ασθένειας έχω μία ιδιαίτερα έντονη μυρωδιά και συχνά με περιτριγυρίζουν μύγες. Πονάω πολύ, ξύνομαι συνέχεια σε όλο μου το σώμα και δυσκολεύομαι να δω γιατί έχω αναπτύξει όγκους και ανάμεσα στα μάτια…”, δηλώνει ο ίδιος στην κάμερα του Barcroft Tv.

Παλαιότερα, ο Shadot δούλευε, όμως ύστερα λόγω των έντονων πόνων αλλά και του παρουσιαστικού του, ήταν ανίκανος να δουλέψει. Ζει με τη γυναίκα του που την παντρεύτηκε όταν ήταν μόλις 19 χρονών, και τον γιο τους σε ένα μικρό σπίτι στο Μπανγκλαντές. Κάποιες φορές χρειάζεται να ζητιανέψει για να φέρει λεφτά στο σπίτι ενώ η γυναίκα του δουλεύει ως καθηγήτρια σε σχολείο.

“Δυστυχώς δεν είναι σε θέση να κάνει τίποτα μόνος του. Πρέπει εγώ να του αλλάξω τα ρούχα και να τον φροντίσω. Με χρειάζεται ακόμα και για τις βασικές ανάγκες… Τον βοηθάω και έχω αποδεχτεί την μοίρα μου”, αναφέρει η γυναίκα του. “Θέλουμε να βρούμε κάποιον να μας βοηθήσει. Χρειάζεται άμεσα θεραπεία”, καταλήγει.

Πολλοί έχουν προσεγγίσει τον Shadot από τότε που γνωστοποίησε την ιστορία του. Μετά από την βοήθεια γιατρών, σύντομα θα υπάρξει ακριβή διάγνωση και μία πιθανή θεραπεία.

Σύμφωνα με το Iatropedia.gr, η νευρινωμάτωση πρόκειται για μια σπάνια γενετική διαταραχή κατά την οποία ο νευρικός ιστός μεγαλώνει όγκους (νευροινώματα) τα οποία συνήθως είναι καλοήθη, αλλά επειδή πιέζουν τα νεύρα και άλλους ιστούς, μπορεί να προκαλέσουν σοβαρότατες δυσλειτουργίες στον οργανισμό.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Barcroft TV

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις