Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο επίγειος παράδεισος όπου απαγορεύονται ξενοδοχεία και εστιατόρια

Ο επίγειος παράδεισος όπου απαγορεύονται ξενοδοχεία και εστιατόρια

Σε αυτό το νησί απαγορεύονται ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια για να προστατεύσουν το περιβάλλον. Δείτε πού βρίσκεται αυτός ο επίγειος παράδεισος.

Αν ψάχνετε για τον επίγειο παράδεισο, τότε αρκεί να κλείσετε ένα εισιτήριο για τις Φιλιππίνες. Γιατί; Γιατί εκεί βρίσκεται μία παραδεισένια παραλία με κρυστάλλινα νερά, άσπρη αμμουδιά και ένα προστατευμένο φυσικό περιβάλλον με αναρίθμητους φοίνικες.

Όταν φτάσεις εκεί, το τοπίο σου μοιάζει βγαλμένο από καρτ ποστάλ. Οι παραλίες του νησιού Kalanggaman Island στις Φιλιππίνες δεν είναι ποτέ γεμάτες κόσμο καθώς απαγορεύεται ακόμα και στους ντόπιους να κατοικήσουν εκεί. Αυτό κάνει τα νερά του καθαρά και κρυστάλλινα και την άμμο κάτασπρη και μαλακή. Μάλιστα, μόλις 500 τουρίστες επιτρέπονται την ημέρα, που σημαίνει ότι ποτέ δεν υπάρχει συνωστισμός.

Πρόκειται για ένα ανεκμετάλλευτο τοπίο και έναν μαγικό προορισμό που πρέπει οπωσδήποτε κάποια στιγμή στη ζωή σας να ανακαλύψετε. Μπορεί να απαγορεύονται οι ξενοδοχειακές μονάδες και η ανάπτυξη εστιατορίων για να προστατευτεί ο φυσικός πλούτος, όμως δεν απαγορεύεται να κατασκηνώσετε για ένα βράδυ εκεί. Η άδεια για να κατασκηνώσετε εκεί κοστίζει μόλις 15 δολάρια και είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να απολαύσετε έστω για μία ολόκληρη μέρα και ένα βράδυ το νησί των Φιλιππίνων.

Για να φτάσει κανείς στο Kalanggaman Island χρειάζεται να πάρει καραβάκι από το χωριό Palompon της περιοχής Λέιτε και σε μία ώρα φτάνει στον… παράδεισο.

Προς το παρόν… δείτε το βίντεο:

Kalanggaman Island

This untouched island is one gorgeous slice of paradise.>> thrl.st/2wkopIC

Gepostet von Thrillist Travel am Donnerstag, 5. April 2018

Πηγή βίντεο: Thrillist Travel

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις