Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο κινούμενος αστερίας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο κινούμενος αστερίας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Δείτε αυτόν τον αστερία να κινείται αργά και σταθερά στην άμμο. Το viral βίντεο της ημέρας.

Εσείς το ξέρατε ότι ο αστερίας κινείτο; Αυτός ο αστερίας κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Ο τρόπος που κινείται, εντυπωσιάζει…

Εθεάθη στη Βόρεια Καρολίνα από έναν πατέρα που επισκέφτηκε την παραλία με τον μικρό του γιο. “Είδαμε πολλούς αστερίες εκείνη τη μέρα. Οι μισοί περπατούσαν κοντά στη θάλασσα, και άλλοι κολυμπούσαν μέσα σε αυτήν. Αυτός ο αστερίας όμως, ήταν στην άμμο. Ο γιος μου δεν ήξερε ότι οι αστερίες περπατάνε και το θέαμα, τον εντυπωσίασε”, δηλώνει ο Zeb Hallock που καταγράφει με την κάμερα τις στιγμές αυτές.

Ο σκελετός του αστερία βοηθά μόνο στην προστασία του και όχι στην κίνηση, η οποία γίνεται με σύστημα ποδιών- σωλήνων. Η γονιμοποίηση γίνεται εξωτερικά, με την απελευθέρωση γαμετών στο περιβάλλον, τόσο από το θηλυκό όσο και από το αρσενικό.

Η τροφή τους περιλαμβάνει συνήθως ζώα με κέλυφος, όπως μύδια, αχιβάδες και στρείδια. Απαντώνται σε όλους τους ωκεανούς του πλανήτη.

Υπάρχουν περισσότερα από 1.800 είδη του ζώου και πολλά δεν έχουν ανακαλυφθεί. Η μεγαλύτερη ποικιλία ειδών απαντάται στον Ινδικό και στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Δείτε το βίντεο με τον viral αστερία:

Πηγή βίντεο: Zeb Hallock

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις