Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο λιχούδης ελέφαντας – Προτίμησε το φαγητό από την ελευθερία του

Ο λιχούδης ελέφαντας – Προτίμησε το φαγητό από την ελευθερία του

Ο ελέφαντας με το όνομα Άλι είχε βαρεθεί να ζει πίσω από συρματόπλεγμα. Και τό ‘σκασε από τον ζωολογικό κήπο της Φλόριντα. Βρήκε μια πόρτα ανοιχτή και είπε να βολτάρει για λίγο.

Για λίγο όμως. O ελέφαντας που μεγάλωσε στο ράντσο Neverland του Μάικλ Τζάκσον και μετακόμισε στην Φλόριντα δεν είχε όρεξη για φασαρίες. Στη σελίδα στο Facebook του Jacksonville Zoo and Gardens ανέβασαν την ιστορία της σύντομης βόλτας που έκανε ο ελέφαντας Άλι.

«Τι κάνεις όταν ενας ελέφαντας βρίσκεται σε μια αυλή που δεν θα έπρεπε να είναι; Χορεύεις μαζί του moonwalk για να επιστρέψει στoν χώρο του», έγραψαν σε ελευθερη μετάφραση οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου.

Και moonwalk μπορεί να μην χόρεψαν αλλά μόλις ο Αλι είδε μπροστά του φαγητό η ανάγκη για ελεύθερες βόλτες πήγε περίπατο… Για περίπου 20 λεπτά ο Αλι ο ελέφαντας έκανε τις βολτίτσες του αλλά μόλις το προσωπικό τον δελέασε με τροφή, ο Άλι επέστρεψε στον χώρο του. Κι έκλεισαν την πόρτα. Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου διαβεβαίωσαν ότι οι επισκέπτες δεν κινδύνευσαν ούτε μία στιγμή, και ότι τα πρωτόκολλα ασφαλείας τηρούνται και πάλι, ανελλιπώς.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις