Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο μαγικός τρόπος με τον οποίο κλέβουν αυτό το αυτοκίνητο σε δευτερόλεπτα

Ο μαγικός τρόπος με τον οποίο κλέβουν αυτό το αυτοκίνητο σε δευτερόλεπτα

Αυτοί οι κλέφτες καταφέρνουν να κλέψουν το αυτοκίνητο δίχως να τους πάρει κανείς χαμπάρι. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με τι τρόπο το έκλεψαν.

Αυτοί οι κλέφτες καταφέρνουν να κλέψουν το αυτοκίνητο με έναν… μαγικό τρόπο. Δείτε το βίντεο και θα τρίβετε τα μάτια σας με την ευκολία και την άνεση που το κατάφεραν.

Οι κλέφτες δεν έχουν το κλειδί, ούτε σπάνε τζάμι ούτε κάνουν διάρρηξη από την πόρτα του οδηγού. Ωστόσο, ο καθένας κρατάει από ένα κουτί που περιέχει έναν μηχανισμό. Η συσκευή λοιπόν που έχει ο καθένας από ένα μέρος της στο χέρι του, τους επιτρέπει να το κλέψουν με ευκολία.

Πώς; O ένας εκ των δύο κρατά τη συσκευή και την κολλά στον τοίχο του σπιτιού ώστε αυτή να εντοπίσει μέσω σήματος που βρίσκεται το κλειδί του αυτοκινήτου μέσα στο σπίτι. Το σήμα, μόλις εντοπιστεί, μεταφέρεται στο δεύτερο κουτί, το άλλο κομμάτι της συσκευής που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πόρτα του συνοδηγού. Σε δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο ξεκλειδώνει, ο κλέφτης μπαίνει από την πόρτα του συνοδηγού και ύστερα οδηγεί το αυτοκίνητο με άνεση, αφού κανείς δεν πήρε χαμπάρι το κόλπο τους!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Khizar Hayyat

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις