Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

O μπαμπάς από τη Νέα Ζηλανδία που έχει γίνει viral

O μπαμπάς από τη Νέα Ζηλανδία που έχει γίνει viral

Αυτός ο μπαμπάς με το αξιολάτρευτο μωρό του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Δείτε τις ξεκαρδιστικές οδηγίες του για την εκπαίδευση των παιδιών!

Αυτός ο μπαμπάς από τη Νέα Ζηλανδία κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Ο λόγος; Δίνει οδηγίες με τον δικό του μοναδικό τρόπο, προς τους νέους μπαμπάδες. Το αποτέλεσμα είναι απλά ξεκαρδιστικό…

Το πρώτο του viral βίντεο ήταν “πώς να βάλετε το μωρό για ύπνο”. Μέσα σε λίγες ώρες, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και… λογικό, αφού οι οδηγίες του ξεπερνούσαν κάθε φαντασία. Ο διάσημος μπαμπάς προτείνει μέχρι και τον υπνωτισμό, με το μωρό βέβαια να φαίνεται ότι το διασκεδάζει πολύ!

Μετά, ακολούθησαν πολλά βιντέκια του ίδιου χαρακτήρα που αύξησαν το φανατικό κοινό του. “Πώς να καθαρίσετε το σπίτι”, “πώς να ταξιδέψετε αεροπορικώς με το μωρό”, “πώς να κάνετε τα ψώνια σας μαζί”, και “πώς να πλύνει το μωρό το αμάξι σας”, είναι μερικά από τα βίντεο που φτάνουν περίπου τις ένα εκατομμύριο προβολές και συνεχίζουν…

Σε όλα τα βίντεο, είναι εκπληκτικό το πόσο πειθαρχημένο και ήσυχο είναι το μωρό και μάλιστα, ευχαριστιέται να ακούει τις οδηγίες του μπαμπά του και να αναλαμβάνει δράση! Ο διάσημος μπαμπάς έχει άλλα δύο παιδιά και χωρίς αμφιβολία ξέρει πώς να αναθρέψει τα παιδιά του με σωστό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό τρόπο.

Ο Νεοζηλανδός ανεβάζει βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube, How to DAD, κάθε εβδομάδα.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις