Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο πιο μικροσκοπικός σκύλος του κόσμου! [vid]

Ο πιο μικροσκοπικός σκύλος του κόσμου! [vid]

Ζυγίζει μόλις 250 γραμμάρια και χωράει σε μια κούπα καφέ! Είναι ο πιο μικρός σκύλος του κόσμου και αναμένεται να μπει στο βιβλίο Γκίνες!

“Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια”, λένε και δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη από αυτό το μικροσκοπικό σκυλάκι που είναι ανεκτίμητο!

Η Meysi είναι ένα μικροσκοπικό τεριέρ! Ζυγίζει μόλις 250 γραμμάρια και χωράει σε μια κούπα καφέ! Το σκυλάκι είναι τριών μηνών, αλλά δεν αναμένεται να μεγαλώσει άλλο. Εντοπίστηκε σε κάδο απορριμάτων από μια κτηνίατρο μαζί με τη μαμά του και τα τρία αδέρφια του. Τα αδερφάκια του δεν άφηναν τον μικρό Meysi να πιει το γάλα της μαμάς του και λόγω του μεγέθους του, απομονωνόταν συχνά, γεγονός που έφερνε τη ζωή του σε κίνδυνο.

Επειδή σε μια τόσο τρυφερή ηλικία δεν μπορούσε να φάει, η κτηνίατρος αποφάσισε να το φροντίσει και να το ταίζει με σήραγγα. Έτσι, κατάφερε να το σώσει και πλέον απολαμβάνει την φροντίδα, τη στοργή και την αγάπη που είχε ανάγκη. “Είναι μέλος της οικογένειάς μας!”, δηλώνει η ιδιοκτήτρια του. Μπορεί ο σκύλος να μην έχει μπει ακόμα στο βιβλίο Γκίνες αλλά αναμένεται σύντομα, αφού αρκεί να περάσουν άλλοι επτά μήνες ώστε να έχει κλείσει ένα χρόνο ζωής, τότε που δεν δύναται πια να μεγαλώσει άλλο.

Είναι ένα μικρό σκυλί με μεγάλη καρδιά και προσωπικότητα!

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε