Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο πιο… πονηρός κάβουρας και τα πιο αστεία βίντεο της εβδομάδας [video]

Ο πιο… πονηρός κάβουρας και τα πιο αστεία βίντεο της εβδομάδας [video]

Δείτε μερικά από τα πιο αστεία βίντεο που έχουν σαρώσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες. Ο 27χρονος Γάλλος που τρελαίνει κόσμο με το… χορευτικό skating, και ο πιο πονηρός κάβουρας. Δείτε τα βίντεο!

Ποιος είπε ότι το skate και ο χορός με κοστούμι δεν συνδυάζονται; Ο Axel Massin από τη Γαλλία είναι ένας 27χρονος που μπορεί να… κάνει σκέϊτμπορντ και να χορεύει ταυτόχρονα! Στους δρόμους της Νέας Ζηλανδίας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας και της Κολομβίας κάνει skate προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους περαστικούς!

Ο πιο κουλ τρόπος για να σερφάρεις είναι να μεταμφιέζεσαι σε… T-REX: Να και κάτι που είμαστε σίγουροι πως δεν έκαναν οι… δεινόσαυροι την Παλαιολιθική εποχή! Ο Robert Tarberry με τη φαντασία του να οργιάζει αποφάσισε να φορέσει ένα σούπερ κοστούμι δεινοσαύρου T-REX και να πραγματοποιήσει την πιο… κουλ κούρσα στο νερό!

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων: Αυτό και αν ήταν δώρο γενεθλίων! Δείτε τι επεφύλασσε ένας άντρας, που ξέρει πώς να κάνει ευτυχισμένα τα αγαπημένα του πρόσωπα, στην κοπέλα του βίντεο!

Ο κάβουρας με το ξεχωριστό κάλυμμα: Η Saioa Rodriguez, βιολόγος και ειδική στις καταδύσεις, ταξίδεψε στα όμορφα νερά του νησιού Palawan στις Φιλιππίνες για να απαθανατίσει τη μοναδική στιγμή όπου ένας κάβουρας έχει καλυφθεί πλήρως από μια τσούχτρα με σκοπό να αποφύγει τους θηρευτές του!

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις