Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο ύπουλος τρόπος με τον οποίο έκλεψε κινητό μπροστά στα μάτια του ταμία

Ο ύπουλος τρόπος με τον οποίο έκλεψε κινητό μπροστά στα μάτια του ταμία

Πελάτης ενός παγωτατζίδικου εκτός από παγωτό… πήρε και ένα κινητό! Δείτε τον τρόπο με τον οποίο το έκλεψε όπως τον κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Στη συνοικία Williamsburg της Νέας Υόρκης ένας πελάτης ενός παγωτατζίδικου έκλεψε ένα κινητό μπροστά στα μάτια του ταμία και των υπαλλήλων δίχως να τον καταλάβει κανείς.

Η κάμερα του παγωτατζίδικου κατέγραψε ό,τι συνέβη από τη στιγμή που ο πελάτης εντοπίζει ένα κινητό παρατημένο στο ταμείο, μέχρι τη στιγμή που το αρπάζει μπροστά στα μάτια του ταμία δίχως να του κινήσει τις υποψίες. Κανείς από τους υπαλλήλους δεν είχαν δει το κινητό, το οποίο πιθανόν το είχε ξεχάσει εκεί προηγούμενος πελάτης.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ο ύπουλος τρόπος με τον οποίο ο πελάτης πέρασε απαρατήρητος και ανενόχλητος έκλεψε το κινητό. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι σε κάποιο σημείο ο πελάτης φαίνεται να καταλαβαίνει ότι οι κάμερες ασφαλείας τον καταγράφουν, ωστόσο δεν τον απασχόλησε ιδιαίτερα αφού έβαλε το σχέδιο του σε εφαρμογή και σε 2 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα το κινητό ήταν δικό του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: unbelvbl

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις