Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι 5 πιο επικίνδυνοι διάδρομοι αεροδρομίου

Οι 5 πιο επικίνδυνοι διάδρομοι αεροδρομίου

Δείτε στο βίντεο πέντε από τους πιο επικίνδυνους διαδρόμους αεροδρομίου. Δεν θα πιστέψετε τι υπάρχει στον διάδρομο του αεροδρομίου του Γιβραλτάρ!

Αν κάτι ανησυχεί πολλούς ταξιδιώτες είναι η ασφάλεια της αεροπορικής εταιρείας, η εμπειρία του πληρώματος και ο διάδρομος του αεροδρομίου. Δείτε πέντε από τους πιο επικίνδυνους διαδρόμους, στους οποίους κανείς δεν θα ήθελε να ταξιδέψει.

Νούμερο ένα…

Ο διάδρομος αεροδρομίου στο νησί Saint Martin της Καραϊβικής, είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους όλου του κόσμου. Γιατί; Γιατί ο διάδρομος καταλήγει στη θάλασσα και αυτό δεν συμβαίνει για τη διευκόλυνση των τουριστών! Στην παραλία υπάρχουν πινακίδες που προειδοποιούν τους τουρίστες να έχουν υπόψη τους τα αεροπλάνα και λογικό, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Το 2017 ανυποψίαστος τουρίστας έχασε τη ζωή του.

Νούμερο δύο…

Άλλος ένα επικίνδυνος διάδρομος αεροδρομίου βρίσκεται στην Γροιλανδία. Ο λόγος είναι πρώτον οι πολλές καταιγίδες που κάνουν την ορατότητα πολύ χαμηλή. Παράλληλα, το ηφαίστειο σε απόσταση αναπνοής που εκρήγνυται συχνά, έχει ως αποτέλεσμα να φέρει σκόνες στον αέρα και στα σύννεφα, άρα και στους έλικες του αεροπλάνου.

Νούμερο τρία…

Τίποτα δεν είναι πιο ανατριχιαστικό από τον διάδρομο αεροδρομίου του Γιβραλτάρ. Ο διάδρομος έχει στη μέση της διαδρομής λεωφόρο στην οποία περνάνε αυτοκίνητα! Υπάρχει μάλιστα φανάρι που ανακοινώνει στους οδηγούς πότε περνάει αεροπλάνο για να σταματήσουν!

Δείτε τα υπόλοιπα δύο στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή βίντεο: Tech Insider

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις