Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι 7 πιο ντροπιαστικές στιγμές που κατέγραψε κάμερα

Οι 7 πιο ντροπιαστικές στιγμές που κατέγραψε κάμερα

Άλλοι έχασαν τα λόγια τους και άλλοι την ισορροπία τους… Δείτε στο βίντεο 7 ντροπιαστικές στιγμές που το κοινό δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Υπάρχουν στιγμές που κάποιοι θέλουν να ξεχάσουν και θα εύχονταν ποτέ να μην τις είχε καταγράψει η κάμερα. Αυτό όμως δεν γίνεται και το τηλεοπτικό κοινό θα θυμάται για πάντα αμήχανες στιγμές σε βραβεία, καλλιστεία, live εμφανίσεις που σίγουρα τα πράγματα δεν πήγαν όπως είχαν προγραμματιστεί.

Ποιος να ξεχάσει τη στιγμή που η Μαντόνα έπεσε το 2015 από τα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία ή όταν στα φετινά Όσκαρ ανακοίνωσαν νικητή τον λάθος άνθρωπο! Στην 89η τελετή απονομής των Όσκαρ ανακοινώθηκε, λανθασμένα ότι το μεγάλο βραβείο για την Καλύτερη Ταινία λαμβάνει το «La La Land», ενώ ο σωστός νικητής ήταν το “Moonlight”.

Ακόμα μάλιστα πολλοί θυμούνται τον Τζον Τραβόλτα να μπερδεύει τα λόγια του και να λέει λάθος όνομα της Idina Menzel ή τον τραγουδιστή των One direction, Χάρι Στάιλς, που παραλίγο να χάσει την απονομή επειδή είχε πάει τουαλέτα…

Άστοχες στιγμές σε Live μεταδόσεις είχαν και η Μπιγιονσέ, η Τζένιφερ Λόπεζ αλλά και τα καλλιστεία για την “Μις Υφήλιο”. Δεν ξεχνάμε ότι τότε ο ηθοποιός Στιβ Χάρβεϊ, διάβασε λάθος το χαρτί που έγραφε το όνομα της νικήτριας και ανακοίνωσε ότι ήταν η Μις Κολομβία, ενώ ήταν η Μις Φιλιππίνες.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/danwootton/videos/750769101784382/?hc_ref=ARQPslg8t_pyaDW3Wg0Sdvd8k-X2oQmZVPXG1pTYQ185FlK6bmCew4klBQq9GJZR8YQ

Πηγή βίντεο: Dan Wootton

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις