Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι θυσίες ενός μοντέλου χεριών – Φοράει πάντα γάντια, βάζει κρέμες και δεν πετάει τα σκουπίδια!

Οι θυσίες ενός μοντέλου χεριών – Φοράει πάντα γάντια, βάζει κρέμες και δεν πετάει τα σκουπίδια!

Ποιος το περίμενε ότι χρειάζονται τόσες θυσίες για να γίνεις μοντέλο χεριών. Δείτε το καθημερινό πρόγραμμα της Ellen Sirot.

Η Ellen Sirot δουλεύει εδώ και χρόνια ως μοντέλο χεριών. Αν νομίζετε ότι πρόκειται για μια εύκολη δουλειά, κάνετε λάθος!

Η Ellen δούλευε ως χορεύτρια όταν ξαφνικά δέχτηκε να πάρει μέρος σε ένα διαφημιστικό επιδεικνύοντας προϊόντα πάνω στα χέρια της. Μια καινούργια επαγγελματική πόρτα άνοιξε από τότε, και σήμερα η Ellen θεωρείται ένα από τα πιο καταξιωμένα μοντέλα χεριών.

Η ίδια όμως τονίζει ότι δεν είναι μια εύκολη δουλειά. Οι θυσίες που χρειάζεται είναι πολλές. Η ίδια δηλώνει χαρακτηριστικά ότι η μόνη φορά που φόρεσε την βέρα της είναι την ημέρα του γάμου της όσο διήρκεσε η τελετή. “Φοράω γάντια παντού. Έχω ειδικά γάντια για όταν κάνω γυμναστική, άλλα γάντια για το πλύσιμο των πιάτων και άλλα για όταν οδηγώ!”, αναφέρει.

Και συνεχίζει: “Δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά. Ανησυχώ συνέχεια μήπως τραυματιστούν ή πάθουν κάτι. Φυσικά, τα έχω ασφαλίσει όμως και εγώ προσέχω όπως μπορώ. Βάζω καθημερινά κρέμες, προσέχω την διατροφή μου, κάνω γυμναστική και δεν σηκώνω βάρη. Τα σκουπίδια τα βγάζει πάντα ο άνδρας μου!”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Allure

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις