Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι Βρετανοί «σκότωναν» την ώρα τους σε «ροζ» σελίδες στο πρώτο lockdown – Αποκαλυπτική έρευνα

Ουκρανία
Φωτογραφία αρχείου: Reuters

Οι Βρετανοί… αυτοϊκανοποιήθηκαν περισσότερο κατά την διάρκεια του πρώτου lockdown, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail.

Σύμφωνα με την έρευνα, η αύξηση που καταγράφηκε την άνοιξη του 2020, όταν το πρώτο lockdown επιβλήθηκε… σχεδόν σε όλο τον κόσμο, έφτασε το 25% στην Βρετανία, με έναν στους πέντε ερωτηθέντες της έρευνας να δηλώνουν πως κατέφευγαν σε… ροζ sites πολύ πιο συχνά από ό, τι συνήθως.

Η βαρεμάρα και ο περισσότερος ελεύθερος χρόνος, ήταν οι πιο συχνές απαντήσεις που έδωσαν όσοι ρωτήθηκαν στην έρευνα, η οποία έγινε μεταξύ 556 ενηλίκων από 18 έως 32 ετών. Μόλις το 14% απάντησε πως κατέφυγε σε sites πορνογραφικού περιεχομένου για να «αντικαταστήσει» την ερωτική πράξη.

Την έρευνα έκαναν ακαδημαϊκοί των Πανεπιστημίων του Bournemouth και του Roehampton, οι οποίοι αναφέρουν πως οι άνδρες στην Βρετανία αυνανίζονται κατά μέσο όσο δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ οι γυναίκες μία φορά κατά μέσο όρο.

Μάλιστα, η έρευνα αποκαλύπτει πως ένας στους τρεις ερωτηθέντες είχε περισσότερες σεξουαλικές φαντασιώσεις κατά την διάρκεια του lockdown (!) συγκριτικά με την περίοδο πριν τους περιορισμούς, ενώ η πλειοψηφία όσων απάντησαν το παραπάνω ήταν γυναίκες.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις