Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Οκτώ γυναίκες ηθοποιοί που δεν ήταν “αρκετά όμορφες” για το Χόλιγουντ

Οκτώ γυναίκες ηθοποιοί που δεν ήταν “αρκετά όμορφες” για το Χόλιγουντ

Η ομορφιά δεν εγγυάται την λάμψη και την επιτυχία… Δείτε οκτώ γυναίκες ηθοποιούς του Χόλιγουντ που τα κατάφεραν ακόμα και αν δεν θεωρούνται “αρκετά όμορφες”.

Όταν σκεφτόμαστε τις γυναίκες του Χόλιγουντ που κάνουν καριέρα στον κινηματογράφο, είναι στην πλειοψηφία όμορφες, αδύνατες και αψεγάδιαστες. Υπάρχουν όμως και αυτές που δεν θεωρούνταν “αρκετά όμορφες” για να πετύχουν στον χώρο αυτό, όμως τα κατάφεραν έχοντας στην κατοχή τους ένα πιο σπουδαίο “όπλο” από την ομορφιά… το ταλέντο.

Οι πιο σπουδαίες ηθοποιοί είναι οι γυναίκες της διπλανής πόρτας. Οι γυναίκες αυτές πάλεψαν πολύ για να κατακτήσουν όσα σήμερα έχουν. Πείσμα, υπομονή, επιμονή, προσήλωση στο στόχο αλλά πάνω από ταλέντο και εξάσκηση, έκαναν αυτές τις ηθοποιούς που θεωρούνταν outsiders, σε σταρς του Χόλιγουντ που σήμερα απολαμβάνουν βραβεία, τιμές και πάνω από όλα το χειροκρότημα του πιο δύσκολου κριτή, του κοινού.

Η Τζέσικα Τσάστεϊν, η οσκαρική Μέριλ Στριπ, η Λία Μισέλ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η τραγουδίστρια Πινκ, η Γουινόνα Ράιντερ, η Κατ Ντένιγκς και η Μίντι Κάλινγκ δήλωσαν πρόσφατα ότι ήταν δύσκολο να ξεκινήσουν την καριέρα τους, αφού οι μέντορες τους ή οι παραγωγοί τούς έλεγαν ότι δεν ήταν “αρκετά όμορφες” για να πετύχουν. Από ό,τι φαίνεται όμως είχαν περίσσιο πάθος για την Τέχνη τους…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Entertainment Tonight

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις