Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Όλοι υποκλίθηκαν στο ταλέντο αυτού του 7χρονου! [vid]

Όλοι υποκλίθηκαν στο ταλέντο αυτού του 7χρονου! [vid]

Ο 7χρονος μπόμπιρας παίζει με την κιθάρα του και αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Τραγούδησε επιτυχία του Johnny Cash – Δείτε το βίντεο.

Ένας από τους πιο παραγωγικούς μουσικούς όλων των εποχών, ο Johnny Cash έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία της μουσικής. Φαίνεται όμως ότι ένα νέο ταλέντο, έρχεται να τον… κοντραριστεί! Ο 7χρονος μπόμπιρας του παρακάτω βίντεο!

Μπορεί η κιθάρα να είναι πιο μεγάλη από αυτήν, αλλά το ταλέντο αυτού του πιτσιρικά είναι τεράστιο και μάλιστα για την ηλικία του. Με σεβασμό και αυτοπεποίθηση μιμείται τον σπουδαίο καλλιτέχνη και ερμηνεύει με αξιοθαύμαστο τρόπο το πολυαγαπημένο τραγούδι, ‘Folsom Prison Blues’. Ο μικρός παίζει με την κιθάρα του και αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Ο Τζόνι Κας (Johnny Cash, 26 Φεβρουαρίου 1932 – 12 Σεπτεμβρίου 2003) ήταν Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, ηθοποιός και συγγραφέας. Θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς μουσικούς του 20ού αιώνα. Έμεινε στην ιστορία σαν λαϊκός τραγουδιστής της κάντρι παρ’ όλη την ενασχόληση του και με άλλα είδη μουσικής, ιδίως στα πρότερα χρόνια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένων των ροκαμπίλι, ροκ εν ρολ, μπλουζ, φολκ και γκόσπελ.

Ο Κας παραδοσιακά ξεκινούσε τις συναυλίες του λέγοντας «Γεια σας, είμαι ο Τζόνι Κας» και ακολουθούσε σχεδόν πάντα το τραγούδι Folsom Prison Blues που ουσιαστικά θα έλεγε κανείς ότι ήταν η χαρακτηριστική μουσική υπογραφή του. Ο Κας δήλωνε ως ένας ευσεβής άλλα ανήσυχος Χριστιανός. Χαρακτηρίστηκε επίσης από την ιδιαίτερη οπτική του σε σχέση με τις αντιφάσεις και τις προκλήσεις της Αμερικής.

Η μεγάλης διάρκειας καριέρα του κράτησε από το 1954 έως το 2003 βγάζοντας 96 άλμπουμ και 153 σινγκλ σε διάφορες δισκογραφικές εταιρείες.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε