Παράξενες Ειδήσεις

Ολυμπιακοί αγώνες 2016: Κολυμβητής πριν βουτήξει κάνει … δάχτυλο στον πατέρα του!

Έχουμε ακούσει για γούρια και προκαταλήψεις, αλλά να κάνεις κ...δάχτυλο στον πατέρα σου για να σου πάει καλά ο αγώνας...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κι όμως για τον κολυμβητή του Καναδά Σάντο Κοντορέλι το να βουτήξει χωρίς να σηκώσει πρώτα το μεσαίο δάκτυλο στον πατέρα του είναι… κατάρα!.
Ο περήφανος μπαμπάς μάλιστα ανταποδίδει στον γιόκα του τη… φιλοφρόνηση!
Αυτό τους έμεινε απ’ όταν ήταν μικρούλης και ο πατέρας του ήθελε να του τονώσει την… αυτοπεποίθηση.

Ο Κοντορέλι προκρήθηκε με την ομάδα του Καναδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου και κάπως έτσι θα δούμε το κ..δάχτυλο 3 φορές, τουλάχιστον, αφού μετέχει σε τρία διαφορετικά αγωνίσματα και αν τα πάει καλά το… δάκτυλό θα πάρει ολυμπιακές διαστάσεις!

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα
Γιατί οι αστυνομικοί συνδέθηκαν με τα ντόνατς: Η παράξενη ιστορία πίσω από το πασίγνωστο στερεότυπο και η σχέση «εξάρτησης»
Αν και στο μυαλό μας η εικόνα ενός αστυνομικού να καταναλώνει ντόνατς θεωρείται δεδομένη, καμία έρευνα δεν έχει δείξει πως οι αστυνομικοί καταναλώνουν περισσότερα ντόνατς από άλλους εργαζόμενους σε νυχτερινές βάρδιες
Smiling Policeman In Department Office. Relaxing Concept. Coffee Break. Cop's Donuts. Working Together. Citizen's Protection. Public Order. Phone Talking. Handscuffs On Table. Detective Uniform.