Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Όσοι αργούν στα ραντεβού είναι πιο πετυχημένοι και αισιόδοξοι!

Όσοι αργούν στα ραντεβού είναι πιο πετυχημένοι και αισιόδοξοι!

Έρευνα αποδεικνύει ότι όσοι φτάνουν αργοπορημένοι στα ραντεβού τους είναι πιο πετυχημένοι και αισιόδοξοι άνθρωποι. Δείτε το βίντεο.

Νομίζετε ότι όταν κάποιος αργεί είναι αγενής ή δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του; Λάθος! Έρευνα αποδεικνύει ότι όποιος αργεί είναι πιο αισιόδοξος άνθρωπος και μάλιστα, πετυχημένος.

Ο ερευνητής Jeff Conte από το Κρατικό πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο είναι αυτός που κατέληξε σε αυτά τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, όσοι άνθρωποι αργούν στο ραντεβού τους, μπορούν να φέρουν εις πέρας πολλές υποχρεώσεις την ίδια στιγμή.

Μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να είναι πάντα αργοπορημένοι, όμως είναι πιο αποδοτικοί στη δουλειά τους. Ο λόγος είναι ότι όταν ένας άνθρωπος ασχολείται με πολλά πράγματα μαζί έχει την τάση να χάνει την αίσθηση του χρόνου. Παρόλ’ αυτά η εργασία του είναι πιο επικοδομητική σε σχέση με αυτών που είναι συνεπείς.

Είναι αλήθεια ότι η οργάνωση και η ανταγωνιστικότητα δεν είναι τα δυνατά τους σημεία, όμως χαρακτηρίζονται από αρετές όπως η δημιουργικότητα και πρωτοπορία. Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η έρευνα απέδειξε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πιο αισιόδοξοι. Δεν αγχώνονται για την κάθε λεπτομέρεια, αλλά έχουν την τάση να τα βλέπουν όλα πιο χαλαρά αλλά με την ίδια σοβαρότητα.

Μελλοντικοί διευθυντές, επιχειρηματίες και όσοι έχουν αρχηγικές ικανότητες είναι συνήθως αυτοί που σας έχουν στο περίμενε σε κάθε ραντεβού… Οι αυριανές προσωπικότητες που είναι έτοιμες να αλλάξουν τον κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο:The Spoke

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις