Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Όταν η κόρη του έπαθε κρίση πανικού στη σκηνή, αυτός ο πατέρας ήξερε τι να κάνει!

Όταν η κόρη του έπαθε κρίση πανικού στη σκηνή, αυτός ο πατέρας ήξερε τι να κάνει!

Κανείς δεν μπορούσε να παρακολουθήσει αυτήν την παράσταση, αφού τα κλάματα μιας πιτσιρίκας επισκίαζαν τα πάντα. Όμως ο πατέρας της βρήκε τη λύση…

Ο δικηγόρος και πατέρας τριών παιδιών, Marc Daniels είναι η απόδειξη ότι οι πατεράδες μπορούν να κάνουν τα πάντα, αν το θέλουν. Και όταν η κόρη του, Bella έπαθε κρίση πανικού στη σκηνή, εκείνος ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να την ηρεμήσει.

Τα φώτα χαμηλώνουν, οι κουρτίνες ανοίγουν και η παράσταση με θεατές γονείς και κηδεμόνες μίας σχολής μπαλέτου στο Χάμιλτον στις Βερμούδες, ξεκινά. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως στις πρόβες… Η 2,5 χρονών Bella με το που ξεκίνησε η παράσταση, έχασε τα βήματα της, το άγχος άρχισε να την κυριεύει, άρχισε να ανασαίνει γρήγορα και τελικά, τα κλάματα της δεν είχαν σταματημό!

Στο θέαμα αυτό, o Marc ανέλαβε αμέσως δράση. Ανέβηκε στη σκηνή έχοντας στην αγκαλιά του το νεογέννητο μωρό του, Suri και κρατώντας το χέρι της μικρής Bella, άρχισε να αντιγράφει τις κινήσεις των μπαλαρίνων. Η μικρή ηρέμησε αμέσως, άρχισε να χορεύει και να το διασκεδάζει!

Δείτε το βίντεο που κατέγραψαν οι γονείς των παιδιών που δεν μπορούσαν παρά να συγκινηθούν με την τρυφερή κίνηση του Marc:

https://www.youtube.com/watch?v=GGtL_NeHhlk

Πηγή βίντεο: Caters Clips

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις