Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Όταν μάθετε πόσο είναι αυτή η γυναίκα, θα εκπλαγείτε! [vid]

Όταν μάθετε πόσο είναι αυτή η γυναίκα, θα εκπλαγείτε! [vid]

Δείτε πώς έχει καταφέρει αυτή η γυναίκα να έχει κορμί που θα ζήλευαν και 20αρες! Τα μυστικά της επιτυχίας για μια νεανική όψη για πάντα!

Είναι 62 χρονών και όμως την καλλίγραμμη σιλουέτα της και την φρέσκια επιδερμίδα της θα την ζήλευαν και 20άρες! Η ίδια αποκαλύπτει τα μυστικά της νεότητας και της υγιεινής ζωής που ακολουθεί και έχει καταφέρει να  γίνει διάσημη σε όλον τον κόσμο χάρη στην φυσική… αγέραστη ομορφιά της.

Η Rossi γεννήθηκε το 1955 στην Κορσική της Γαλλίας και εκτός από μοντέλο που δούλευε από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, είναι πλέον και ταλαντούχα φωτογράφος. Ζει στο παραθαλάσσιο χωριό της Καλιφόρνια, το γνωστό Malibu, σε ένα υπέροχο ράντσο με άλογα. Τι έκανε όμως και έχει μια τόσο φρέσκια επιδερμίδα;

“Αυτό που έκανα πάντα είναι να τρώω βιολογικά προϊόντα. Και το έκανα πολύ πριν αυτά γίνουν μόδα. Στο πρόσωπό μου βάζω λάδι ως ενυδατική κρέμα. Το ίδιο κάνω και στα μαλλιά μου, τα οποία όμως άσπρισαν από πολύ νωρίς αλλά εγώ αρνήθηκα να τα βάψω ακόμα και όταν μου το έλεγαν οι αντζέντηδές μου.”

“Κάνω μια φορά την εβδομάδα scrub με λάδι και ζάχαρη. Τρώω ένα αβοκάντο την ημέρα, βιολογικό κρέας ή ψάρι. Καθημερινά κάνω γιόγκα, τρέξιμο και ιππασία. Και λατρεύω τα άλογα. Και όσο για το μόντελινγκ, θα είμαι μοντέλο μέχρι το τέλος της ζωής μου. Είναι κάτι που μου δίνει ενέργεια και δύναμη.”

Η φυσική ομορφιά της είναι εντυπωσιακή. Δείτε την και αντιγράψτε τις μεθόδους που ακολουθεί για νεανική σιλουέτα.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε